Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smrt blízkého kamaráda otřese každým, i detektivem Zoltánem Maxem. Plukovník Varga je mrtvý. Byl popraven profesionálem, najatým střelcem, což vyšetřování brzy odhalí. Max se pátrání samozřejmě účastní. Není to lehké, má potíže se slovenskou policií a navíc se objevují staří známí, kteří s ním mají nevyřízené účty – zavřený podnikatel a pedofil Banský a velký šéf Richard Antal. Policie spolu s ohroženým Antalem se pokouší nastražit past na vraha. Neúspěšně. Ale to nejhorší teprve přijde. Tajemný ostřelovač pokračuje ve své práci, mrtví přibývají. A jsou mezi nimi i lidé Maxovi blízcí. Ve smrtelném ohrožení je nakonec i jeho dcera a on sám si sáhne až na dno svých detektivních schopností. Za své vítězství zaplatí. Samozřejmě svým originálním způsobem, jinak by to ani neuměl. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

simpanz 

všechny recenze uživatele

Aneb jak z té zpočátku komediální série udělali důstojné drama. Překvapilo mne, kolik hlavních postav v seriálu zemře. Jinak hodnotím pozitivně, Kukura do toho dal kus sebe. Vícekrát už to ale vidět nemusím. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl v kterém Maxovi zastřelí kamaráda a on pátrá po odstřelovačovi, který pak jde po jeho blízcích. Ale jo. za Janu Kvantikovou a za ten "dojemný" konec dám čtyři hvězdy. I přes nadbytečný počet vyložených imbecilit, se mi tenhle seriál nakonec i líbil jako taková rozverná oddechovka. ()

Reklama

Tosim 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ACHTUNG - SPOILERS! Trochu jsem Maxe před lety podcenil, tento rok si ho dal celý a musím hodnocení trochu zvýšit, všem opravdu jen trochu - celý seriál je dost nevyrovnaný, ale díky Bohu nejsou pozdější díly takovým otřesem, jako ten první, ale i tak je v nich mnoho zbytečností a nevěrohodností, stejně jako v tom posledním - příliš mnoho smrtí, v podstatě zbytečné prodloužení případu Maxovy dcery, závěrečný pochod do Santiaga je snad špatný vtip, na to do té doby požitkářský a povrchní detektiv přišel jako jak? Zdejší červená mi lehce vyráží dech. 50% i za to, že je seriál tak krátký. ()

troufalka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překvapivě nejlepší díl z celé série. Zpočátku jsem moc nedoufala, ale po vyloženě slabých dílech, kdy mi Zoli i s Duchoněm lezli na nervy to najednou začalo nabírat grády. Jsem ráda, že to nedopadlo zas tak strašně, jak to zpočátku vypadalo, jen doufám, že nikoho nenapadne točit pokračování. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama