Reklama

Reklama

Inspektor Max

(seriál)
  • Slovensko Inšpektor Max
Česko / Slovensko, 2018, 10 h 29 min (Minutáž: 56–59 min)

Hrají:

Juraj Kukura, Robert Hájek, Ľubomír Paulovič, Tereza Brodská, Igor Bareš, Dušan Jamrich, Jan Bidlas, Jaroslav Stich, Marián Mitaš, Zuzana Ščerbová, Ivo Novák (více)
(další profese)

Epizody(11)

Obsahy(1)

Slovenský kriminalista Max (Juraj Kukura) už léta žije v Praze. Původně se zde chtěl jen na chvíli ukrýt před svou bývalou přítelkyní, ale nakonec tak nějak zůstal. Pracuje pro pražskou kriminálku, a to se skvělými výsledky. Díky svým schopnostem, neortodoxním metodám a charismatu dokáže vyřešit i ty hodně komplikované případy – a také si proti sobě poštvat většinu lidí, na které při tom narazí... Věrní mu zůstanou jen jeho mladý parťák Filip a státní zástupkyně Markéta, se kterou, po řadě lítých bojů, nakonec skončí ve svazku téměř manželském. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Hrabovo k tomuto seriálu (4)

Hra o život (2018) (E04) 

Juraj Kukura je stále okouzlující, i s tím exoftalmem, hraje ovšem postavu, která není ani sympatická, ani vtipná, ani duchaplná (plky o Bohu si scénáristé opravdu mohli odpustit). Dobře, dobře, vždy byl dobrý, schopný, výkonný, ale honit sedmdesátiletého chlapa v terénu, nechat ho prát se a dělat všechny ty silácké věci, které jsou uvěřitelné do čtyřicítky (polohu vilného strace nepočítaje), k čemu je to dobré? A ty epizody, ty si taky tahali z paty. Není to přijatelné ani pokud to mysleli vážně, ani jako parodie.Vidím, že se zbláznil Kukura osobně, neb je autorem námětu, ajaj! Jo a zabití v afektu je nanejvýš polehčující okolnost, v rámci popravy bych tak psychologický posudek neformulovala. "Pusťme Duchoňa!", jo, to byl velký hlas, ale zpíval neposlouchatelné mainstreamové žblabuňky, na tom ani jeho smrt nic nezměnila... ()

Rodokmen (2018) (E09) 

Odvolávám, co jsem odvolal! Je to vtipné a od 5. epizody jde o docela dobré detektivky. Někdy by psychologové měli dostat na prdel jako v díle číslo 9. Už nebudu jako je tu zvykem vyblívat své názory před skončením celé série (leda by byla tak špatná, že odejdu dřív). Přísahám! ()

Závody se smrtí (2018) (E10) 

Už to proste musím říct: DOSŤ BOLO DUCHOŇA!!!! ()

Reklama

Reklama