Reklama

Reklama

Inspektor Max

(seriál)
  • Slovensko Inšpektor Max
Česko / Slovensko, 2018, 10 h 29 min (Minutáž: 56–59 min)

Hrají:

Juraj Kukura, Robert Hájek, Ľubomír Paulovič, Tereza Brodská, Igor Bareš, Dušan Jamrich, Jan Bidlas, Jaroslav Stich, Marián Mitaš, Zuzana Ščerbová, Ivo Novák (více)
(další profese)

Epizody(11)

Obsahy(1)

Slovenský kriminalista Max (Juraj Kukura) už léta žije v Praze. Původně se zde chtěl jen na chvíli ukrýt před svou bývalou přítelkyní, ale nakonec tak nějak zůstal. Pracuje pro pražskou kriminálku, a to se skvělými výsledky. Díky svým schopnostem, neortodoxním metodám a charismatu dokáže vyřešit i ty hodně komplikované případy – a také si proti sobě poštvat většinu lidí, na které při tom narazí... Věrní mu zůstanou jen jeho mladý parťák Filip a státní zástupkyně Markéta, se kterou, po řadě lítých bojů, nakonec skončí ve svazku téměř manželském. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele gu-staff k tomuto seriálu (2)

Inspektor Max (2018) odpad!

Boha to je hrůza. Brouka evidentně nechali žít moc dlouho. Chodí voblečenej jak podle Livie Klausový, když tenkrát vyšňořila toho svýho Jájínka na nějakou tu párty, nebo kam. Hlášky jsou tak cool, že jsem z toho chytal jinovatku na brabečka. A Tereza Brodská vypadá čim dál hůř. Celej její brácha, kterej se tu vobčas zapotácí Žižkovem ve stavu, ve kterym by mně šoupali rovnou do penálu, a kterej na svoje charisma z Křečka v noční košili vzpomíná tak maximálně v nonstopu u beden, když mu nejdou tlačítka, a von by se chtěl zmenšit, vlézt dovnitř a přeštelovat ten cajk, aby mu vyklopil bank. No ale zase jsem kupodivu odbočil. Je to tak slovenský, až je to špatný. ()

Hračka (2018) (E01) odpad!

Bohužel u názvu první epizody došlo k tragické záměně písmene, které zmátlo lidi tím, že zakrylo to, čím tento seriál nejspíš je. Sračka. První díl by měl lidi navnadit, aby sledovali další epizody, no mně navnadil k tomu, abych rozsekal bednu na třísky, hystericky řval a styděl se do hlouby duše za toho Brouka, co ho nechali žít, ale už by ho neměli nechat hrát. Bohužel Kukura je tu nebetyčně trapnej. Starej kokot, kterej se probudí v posteli se dvěma dvacetiletejma pornokurvama, který (nacpanej viagrou) píchal celou noc, oblíkne si hadry, který by nenašla ve skříni pro svýho Vašika ani Lívije Klausová a pak nasedne do sporťáku a odfrčí vyšetřovat. Měli pánu Kukurovi připlati, aby si s sebou na plac bral i charisma, protože bez toho je jenom směšná figurka, za kterou je vám většinu prvního dílu trapně. A na další se prostě už nepodíváte. Jak říká plukovník Kurtz: "Horror...horror has a face...." V podstatě by to zachránilo jen to, kdyby v dalším díle Kukuru zastřelili, a na scěnu by přišel ten opravdový Inspektor Max, za kterýho se jen vydával. Hrát by ho mohl třeba Vítezslav Jandák. ()

Reklama

Reklama