Reklama

Reklama

Inspektor Max

(seriál)
  • Slovensko Inšpektor Max
Česko / Slovensko, 2018, 10 h 29 min (Minutáž: 56–59 min)

Hrají:

Juraj Kukura, Robert Hájek, Ľubomír Paulovič, Tereza Brodská, Igor Bareš, Dušan Jamrich, Jan Bidlas, Jaroslav Stich, Marián Mitaš, Zuzana Ščerbová, Ivo Novák (více)
(další profese)

Epizody(11)

Obsahy(1)

Slovenský kriminalista Max (Juraj Kukura) už léta žije v Praze. Původně se zde chtěl jen na chvíli ukrýt před svou bývalou přítelkyní, ale nakonec tak nějak zůstal. Pracuje pro pražskou kriminálku, a to se skvělými výsledky. Díky svým schopnostem, neortodoxním metodám a charismatu dokáže vyřešit i ty hodně komplikované případy – a také si proti sobě poštvat většinu lidí, na které při tom narazí... Věrní mu zůstanou jen jeho mladý parťák Filip a státní zástupkyně Markéta, se kterou, po řadě lítých bojů, nakonec skončí ve svazku téměř manželském. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Pedro72 k tomuto seriálu (1)

Inspektor Max (2018) 

Nesourodá a divná dvojice Kukura a Hájek v Zoltánově placatém autě. No není to skvělá, fakt česká variace na severskou klasiku, jen bez deprese a tmy? Vždyť ne každá detektivka musí být horor nebo sorela. Přiznávám, je to trochu ujetý. Ale upřímně, v té bídě českých detektivek jsou zápletky svěží a občas i překvapivé. A rozhodně je to zábavné! ()

Reklama

Reklama