Reklama

Reklama

Inspektor Max

(seriál)
  • Slovensko Inšpektor Max
Česko / Slovensko, 2018, 10 h 29 min (Minutáž: 56–59 min)

Hrají:

Juraj Kukura, Robert Hájek, Ľubomír Paulovič, Tereza Brodská, Igor Bareš, Dušan Jamrich, Jan Bidlas, Jaroslav Stich, Marián Mitaš, Zuzana Ščerbová, Ivo Novák (více)
(další profese)

Epizody(11)

Obsahy(1)

Slovenský kriminalista Max (Juraj Kukura) už léta žije v Praze. Původně se zde chtěl jen na chvíli ukrýt před svou bývalou přítelkyní, ale nakonec tak nějak zůstal. Pracuje pro pražskou kriminálku, a to se skvělými výsledky. Díky svým schopnostem, neortodoxním metodám a charismatu dokáže vyřešit i ty hodně komplikované případy – a také si proti sobě poštvat většinu lidí, na které při tom narazí... Věrní mu zůstanou jen jeho mladý parťák Filip a státní zástupkyně Markéta, se kterou, po řadě lítých bojů, nakonec skončí ve svazku téměř manželském. (Česká televize)

(více)

Recenze (46)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Hodně špatná a laciná imitace kapitána Exnera...nebo co to mělo být - tyhle případy extravagantního stárnoucího kriminalistity - seladona - ovšem tady bez jiskry a charismatu...postava i detektivní seriál šustící papírem...tohle není projekt stavící na poetice trapnosti, tohle je trapné... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Pokiaľ ťa považujú za debila, idiota, arogantného pozéra a podceňujú ťa, tak máš šancu, že skôr urobia chybu." Takže to je finta, že se Zoli Max chová jako debil, idiot a arogantní pozér? A já mu to sežral i s jeho eltonovským sakem. Tak moc mi vadil. Taky mi moc nevonělo, že ty případy byly hrozně slabý. Ale abych jen nehaněl, tak na Žanetu se koukalo moc pěkně, šéfové obou kriminálek byli celkem zábavní a mučení mých uší písněmi Karola Duchoňa bylo neskutečně rafinovaný. A taky Zoliho překlady do češtiny byly dokonalý, takže je dobře "počouvejte". Je to prostě kravina a ty já neumím házet do odpadu, i když tam bezesporu patří. ()

troufalka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zpočátku to vypadalo jako naprostý propadák, ale po prvních slabých dílech se to tak nějak ustálilo na slušném průměru. Od osmého dílu se na to dalo koukat. Takže jedna třetina je celkem slušná krimi, ale pod tu komedii se nepodepíšu. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nefunguje to jako detektivka, protože krimi story jsou hloupé a nepravděpodobné, stejně jako chování všech postav. Dialogy působí až parodicky, stejně jako nesmyslná postava hlavního hrdiny, alias lázeňského šviháka jakoby vypadlého z nějaké frašky. ()

Gwaihir 

všechny recenze uživatele

Rozpačitý začátek a hodně svérázná postava Zoliho, na kterou si člověk musí chvíli zvykat, sice nevěstili žádný zázrak, ale díky postupně rostoucí kvalitě, zejména pak ve druhé polovině, kde vyprávění v podstatě přechází od jednotlivých případů naplno k jediné pojící lince, a v samém závěru, kde najednou přestane veškerá legrace, to nakonec není tak zlé. 50 % ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Srágora. Neskutečně trapná hlavní postava úchylného dědka, Kukury je mi líto, nesmyslné chování postav a procesů a světa kolem nich se dějících. Někdy po polovině se to trochu zvedne a alespoň vyšetřované zločiny jsou zajímavější, ale pak se to zas zvrhne do osobní roviny a poslední díl tu má aktuálně červené hodnocení jen proto, že to už konečně skončilo, jinak díl samotný to celé vrátil zas zpátky do kelu. Kdo může, na tohle raději zapomene. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Snaha o nadhled a lehké pero nedopadla dobře. I když pomineme směšně trapné "akční" zásahy rozevlátého důchodce 71letého Juraje Kukury, ani děj, dialogy a celkové pojetí za moc nestojí. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Guilty pleasure roku 2018. Je to tak trapný, až je to zábavný. Sledování tohoto seriálu začalo jako recese, ale s přibývajícími díly to naši rodinu začalo celkem bavit. Pitvořící se Kukura má takové zvláštní kouzlo a kvalita jednotlivých epizod se postupně zvyšuje. Některé díly z druhé poloviny obstojí i jako solidní kriminálky. Na to, že jsou v každé epizodě alespoň 2 Kukurovy tanečky, je to místy docela temné a drsné (postavy umírají jedna za druhou). Líbila se mi také přítomnost hlavní dějové linie, která se táhne celým seriálem od prvního dílu až do toho posledního. Inspektor Max má zkrátka osobitý styl (nedá se to popsat, to musíte vidět) a já ho rozhodně vyměním za všechny Policie Modravy, Specialisty, Poldy a Kriminálky Anděl. A teď mě omluvte, jdu si pustit Duchoňa. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Kriminalista Max je takova karikatura, kdo se ale kousne a vydrzi par dilu, tak si na nej tak nejak zvykne. Smutne je, ze se na takovem braku o jedenacti dilech podileli ctyri scenariste. Z hercu me nepresvedcil nikdo. Ale mam rad ceske serialy a kriminalni zvlast, tak dam slusne dve hvezdicky. Ale zopakovat si to uz nechci.-). ()

geklon

všechny recenze uživatele

Nevkusný orchestr v podání jednoho muže. Totálně nestabilní, nesourodé, věechno špatně po tránkách filmařského řemesla. Nadruhou starnu hrajete v tom Kukura. ()

Drnqonovic odpad!

všechny recenze uživatele

Úděsná, brutálně přehrávající slátanina. Dorazil mě Kukura tancující na pohotovosti na hudbu z mobilu dvou smradů. NE! ()

janesX 

všechny recenze uživatele

Posledná epizoda Výstrel nebola vôbec zlá, práve naopak, ako jedinú som ju po 10 minútach nevypol a pozeral som so záujmom až do konca. Dobrý príbeh, vážny záporák, a tiež som už nemal taký pocit akoby všadeprítomného amaterizmu. No najviac som žasol, keď som v soundtracku spoznal gitaru Michala Pavlíčka. Neskutočný riff geniálneho gitaristu sa ešte párkrát zopakoval presne tam, kde si to dramatizácia žiadala. Táto jedna epizóda to tiahne na štyri hviezdy a tak rozmýšľam, ako by seriál dopadol keby nám túto časť dali ako prvú.. (čo by vlastne kvôli scénáru nešlo) A ešte rozmýšľam, čo na tomto seriáli bolo najhoršie, či to nebol samotný Juraj Kukura, alebo skôr tá postava, ktorú tu stvárnil? ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozverná, veselé, barevné, hravé krimi s rozverným kriminalistou ve sporťáku a barevném saku. Samotné krimipřípady jsou jednoduché, někdy přitažené za vlasy, takže těžiště tkví spíš ve vtipných situacích, vtipné to občas i je, ale první díly sráží trapnost, oplzlost, přeakčnělost a ikdyž jsem první díl brutálně přestřelil v hodnocení, s nástupem Márie Havranové se to trochu uklidnilo do rozumných mezí a poslední čtyři díly se mi zdáli kvalitní oddechovkou na úrovni aspoň Poldy s Matáskem. ()

Chajimwitz odpad!

všechny recenze uživatele

Před kreténské kulinářské show,nekonečné seriály z prostředí špitálu a podobné sračky se nyní začínají prodírat tzv. krimiseriály tuzemské,popřípadě československé výroby.Většinou se jedná o slátaniny,které odvysílají komerční televizní stanice.Naše veřejnoprávní televize nechtěla zůstat pozadu a tak vysílá tuhle neuvěřitelně debilní volovinu s přestárlým Casanovou Jurajem Kukurou.Celkem mám tohoto herce rád,ale tady u mě ztratil dost sympatií.Většinou jsem k těmto brakovým seriálům dost shovívavý a vždy nějakou tu hvězdu dám,ale zde není opravdu za co.Otřesné,nekoukatelné ! ()

mh.mail 

všechny recenze uživatele

30% — Problém tohoto seriálu je podle mě v tom, že se autoři nejspíš nedokázali rozhodnout, co vlastně chtějí natočit. Jestli vážně míněný kriminální seriál, kriminální komedii, nebo přímo parodii. Vytvořili tak divnou směsku, které vévodí hochštaplerský stárnoucí seladon, který se chová jako zastydlý puberťák. Aby ho trochu „polidštili“, dali mu do vínku nekritický obdiv ke Karolu Duchoňovi, slovenské pěvecké hvězdě 70. a první poloviny 80. let, kterého neustále zmiňoval, prosazoval, až s tím byl vlezlý. To měl být takový humorný prvek. Problém je v tom, že humorných prvků (autory nechtěných) bylo v seriálu více. Už jen vlastní vyšetřování jednotlivých případů. Zoli si dělal prakticky, co chtěl, na nadřízené kašlal, z parťáka si dělal pucfleka. Ve druhé polovině seriálu pak tvůrci nepochopitelně přitvrdili a po posledním dílu máme tedy skóre 3 mrtví ze Zoliho okolí. Nečekaně a tak trochu zbytečně. Takže když se nakonec vydá pěšky na pouť do Santiaga de Compostela, přejeme mu, aby mu to vydrželo co nejdéle. ()

lemonova 

všechny recenze uživatele

Celé je to nejaké prostoduché.. a pán Kukura, ktorého som mala v časoch slovenských inscenácií tak rada, sa už ani veľmi nesnaží hrať.. ()

anitae 

všechny recenze uživatele

Max trochu víc za zenitem, nudně až trapně balící ženský, pojízný/nepojízdný sporťák, Duchoň. Ale vydržela jsem až do konce, jsem si říkala hlavně aby autoři nepojali podezření že by to chtělo další díly:) ()

Reklama

Reklama