Reklama

Reklama

Inspektor Max

(seriál)
  • Slovensko Inšpektor Max
Česko / Slovensko, 2018, 10 h 29 min (Minutáž: 56–59 min)

Hrají:

Juraj Kukura, Robert Hájek, Ľubomír Paulovič, Tereza Brodská, Igor Bareš, Dušan Jamrich, Jan Bidlas, Jaroslav Stich, Marián Mitaš, Zuzana Ščerbová, Ivo Novák (více)
(další profese)

Epizody(11)

Obsahy(1)

Slovenský kriminalista Max (Juraj Kukura) už léta žije v Praze. Původně se zde chtěl jen na chvíli ukrýt před svou bývalou přítelkyní, ale nakonec tak nějak zůstal. Pracuje pro pražskou kriminálku, a to se skvělými výsledky. Díky svým schopnostem, neortodoxním metodám a charismatu dokáže vyřešit i ty hodně komplikované případy – a také si proti sobě poštvat většinu lidí, na které při tom narazí... Věrní mu zůstanou jen jeho mladý parťák Filip a státní zástupkyně Markéta, se kterou, po řadě lítých bojů, nakonec skončí ve svazku téměř manželském. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele mira007 k tomuto seriálu (12)

Inspektor Max (2018) 

Rozverná, veselé, barevné, hravé krimi s rozverným kriminalistou ve sporťáku a barevném saku. Samotné krimipřípady jsou jednoduché, někdy přitažené za vlasy, takže těžiště tkví spíš ve vtipných situacích, vtipné to občas i je, ale první díly sráží trapnost, oplzlost, přeakčnělost a ikdyž jsem první díl brutálně přestřelil v hodnocení, s nástupem Márie Havranové se to trochu uklidnilo do rozumných mezí a poslední čtyři díly se mi zdáli kvalitní oddechovkou na úrovni aspoň Poldy s Matáskem. ()

Hračka (2018) (E01) 

Oddychové krimi, které místy celkem zábavně účelně působilo jako parodie na oddechovou kriminálku. Pár věcí šlo do mínusu: 1) krimi případ jednoduchoučký a hloupý ( vyšetřování nelogické) 2) Kukura je kanón, ale jako sedmdesátiletej borec, kterému se doma povalujou dvě nahatý roštěnky byl dost neuvěřitelněj a působilo to spíš oplzle. A pár věcí zase potěšilo: 1) obsazení ( Kukura a záporák Mitaš ) 2) pár opravdu dobrých vtipných scén 3) celkem zábavný a poutavý způsob vyprávění ( žádné nudné místo, možná jen hloupé ) Zaujalo mne to, ikdyž to do zlatého fondu nepůjde, tak mne to pobavilo. ()

Výlet (2018) (E02) 

Oproti prvnímu dílu strmý sešup v kvalitě - daleko méně vtipné, více opravdu trapné, akční scény z kategorie groteskního večerníčku... Na jednu stranu tenhle seriál vybočuje určitou otevřeností ( vulgarismy, nádech erotična/porna bez nahoty), na druhou stranu to tím míří do slizké oplzlosti - sedmdesátiletý Kukura pohybující se ladně v prostředí bordelu ( minule privátu) mezi děvami tak lačnými po sexu, že by se nemusely stydět v reklamě na sex, mi přišel jako pěst na oko. V jeho věku spíš oceňuji, že se vůbec pohybuje. A to nemluvím o naprosto zbytečné s dějem nesouvisející scénou orálního sexu s černouškem v bazénu. Scénárista trochu glorifikuje sexbyznys nebo mu samotnému něco schází. ()

Záskok (2018) (E03) 

Čistě jako krimi případ na zabití nudného večera dejme tomu, jako rozverná komedie nijaké a jako sólo Kukury asi osobité ale jako celek teda nějak nenaplnilo moje očekávání. A to nemluvím o tom cpát do takhle odlehčeného žánru nějaký vážný myšlenky ( " Měl jsem si tě vzít a udělat dítě...." ) je jenom do otravného mínusu. ()

Hra o život (2018) (E04) 

Méně logických nesmyslů než v předchozích dílech, ale také trochu více nudné... jak mám rád Pavla Kříže, tak tady to jeho přehrávání mi na pozitivním hodnocení nepřidalo, ale rád jsem viděl Irenku Máchovou, která si tu střihla roli prostitutky jako oběť pronásledování svým bývalým pasákem. ()

Dobrák od kosti (2018) (E05) 

Tak zase adorace lehkých žen jakoby to točil nějakej machoman... krimipřípad taky bídnej, tak jediné pozitivum, že zmizí hysterický kolega, nebo? Bohužel s ním i sexy Jánová. ()

Svědek (2018) (E06) 

Lehce nadprůměrný díl, protože obsahoval minimum imbecilit, ale ani to nemá uzavřený konec. ()

Trpké vítězství (2018) (E07) 

Pokračování předchozího dílu, které vyvrcholilo tím, že tenhle seriál přeskočil z donchichotské rozverné polokomedie do hutné dramy, kde se řeší vražda blízké osoby a k tomu najde inspektor Max své vlastní pokračování. Nevím, co si mám o tomto díle myslet, ani jak ho hodnotit, ikdyž vím, že to není žádný zázrak, tak je to takové barevné, veselé ( ikdyž tedy zrovna tento díl..) něco s Kukurou, tak se tím dá zabít zoufalý večer. ()

Obraz (2018) (E08) 

Tenhle díl byl asi zatím nejlepší , takhle by to i mohlo vypadat, aby to nebyla úplná tragédie. Vražda mladé prostitutky spolupachatelky ( Broňa Kováčiková - dokonce ukáže prsa na pitevně jako mrtvola) krádeže obrazu majitele v podání Marka Vašuta, který se projel ve starším porsche 911. ()

Rodokmen (2018) (E09) 

V rámci tohoto seriálu je tento díl za čtyři hvězdy - neútočí na inteligenci diváka žádnýma stupiditama, akčníma scénama nebo prasárničkama vydávanými za cool balení. Samotný případ byl jeden z lepších, takže k pěti hvězdám by musela jít Mária Havranová donaha. Dobře se na ní kouká i jako oblečenou, tak snad ji v dalším díle nezamordujou. ()

Závody se smrtí (2018) (E10) 

Celkem inteligentní případ, kdyby to takhle vypadalo od začátku, tak to mohlo fungovat bez těch imbecilit. Tenhle díl byl obohacen tím, že se do případu namíchla dcera Zolyho v podání sexy Márii Havranové, která si tu střihla milostnou scénu a scénu ve sprše. To se taky počítá. ()

Výstřel (2018) (E11) 

Díl v kterém Maxovi zastřelí kamaráda a on pátrá po odstřelovačovi, který pak jde po jeho blízcích. Ale jo. za Janu Kvantikovou a za ten "dojemný" konec dám čtyři hvězdy. I přes nadbytečný počet vyložených imbecilit, se mi tenhle seriál nakonec i líbil jako taková rozverná oddechovka. ()

Reklama

Reklama