Reklama

Reklama

Inspektor Max

(seriál)
  • Slovensko Inšpektor Max
Česko / Slovensko, 2018, 10 h 29 min (Minutáž: 56–59 min)

Hrají:

Juraj Kukura, Robert Hájek, Ľubomír Paulovič, Tereza Brodská, Igor Bareš, Dušan Jamrich, Jan Bidlas, Jaroslav Stich, Marián Mitaš, Zuzana Ščerbová, Ivo Novák (více)
(další profese)

Epizody(11)

Obsahy(1)

Slovenský kriminalista Max (Juraj Kukura) už léta žije v Praze. Původně se zde chtěl jen na chvíli ukrýt před svou bývalou přítelkyní, ale nakonec tak nějak zůstal. Pracuje pro pražskou kriminálku, a to se skvělými výsledky. Díky svým schopnostem, neortodoxním metodám a charismatu dokáže vyřešit i ty hodně komplikované případy – a také si proti sobě poštvat většinu lidí, na které při tom narazí... Věrní mu zůstanou jen jeho mladý parťák Filip a státní zástupkyně Markéta, se kterou, po řadě lítých bojů, nakonec skončí ve svazku téměř manželském. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele troufalka k tomuto seriálu (7)

Inspektor Max (2018) 

Zpočátku to vypadalo jako naprostý propadák, ale po prvních slabých dílech se to tak nějak ustálilo na slušném průměru. Od osmého dílu se na to dalo koukat. Takže jedna třetina je celkem slušná krimi, ale pod tu komedii se nepodepíšu. ()

Hračka (2018) (E01) 

Než začnu něco hodnotit, snažím se najít něco pozitivního, co bych mohla pochválit. Stopáž se opravdu povedla - víc jak 57 minut by bylo pro diváka neúnosné. Juraj Kukura je výrazná osobnost, Zoltán Max je spíš hřmotný, neforemný, hlučný, ale bohužel ne charismatický. Použité klišé starý policajt, mladý policajt tady bohužel nefunguje. Umíme natočit dobré detketivky, ale naše síla byla vždycky v komorních příbězích postavených na lidskosti. Třeba i na jinakosti (viz Kuneš v Cirkus Bukowský nebo Rapl), ale nesmí se to přestřelit. Tady bylo všeho nějak moc - moc barev (hlavně na saku), zbytečně moc akce a hlavně se moc tlačilo na pilu. Čeho tu bylo naopak málo je humor a to je u žánru komedie celkem průšvih. ()

Výlet (2018) (E02) 

Dvojka má trošku lepší děj, ale je stejně rozháraná jako jednička. Škoda, že to pojali jako komedii, humoru je tam pomálu. ()

Záskok (2018) (E03) 

Au au, čím dál tím hůř. Tady nic pořádně nefunguje. Hlavní postava je nepříjemná, co mělo být zábavné a originální jde až do trapnosti. Navrstvené klišé bez fantazie. Nesedí ani hlavní zápletka, ani osobní rovina. ()

Hra o život (2018) (E04) 

Pořád se hodně tlačí na pilu, nemůžu si pomoct, zdá se mi, že jsou všechny postavy jakési neživé, příliš vykonstruované. ()

Obraz (2018) (E08) 

V osobní poloze se zdá být Max snesitelnější, že žádná hitparáda to zrovna není. ()

Výstřel (2018) (E11) 

Překvapivě nejlepší díl z celé série. Zpočátku jsem moc nedoufala, ale po vyloženě slabých dílech, kdy mi Zoli i s Duchoněm lezli na nervy to najednou začalo nabírat grády. Jsem ráda, že to nedopadlo zas tak strašně, jak to zpočátku vypadalo, jen doufám, že nikoho nenapadne točit pokračování. ()

Reklama

Reklama