Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policisté z oddělení majora Špalka mají za úkol hlídat bezpečnost sovětské vojenské delegace, která přijela na inspekci západního vojenského okruhu. Napětí i nervozita stoupají, protože celou akci sledují i tajné služby, včetně československé StB. (Česká televize)

Recenze (41)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Na tenhle okres spadlo hodně velký hovno a je jenom otázka, komu zůstane na uniformě." Je příjemné, když v tomto případě nenaslouchá nepřítel, ale naslouchají přátelé a nejdůležitější je, aby nespadl hotel se sovětskou delegací. Tentokrát zkrátka řádili všichni - náčelník v rámci rekognoskace objektu ztratil přehled o výskytu manželky, Slávek namaloval skvělý plán objektu, Plachý si zašpásoval se zamořením ovzduší dolového území kouřem z cigaret a Filipovy hrátky s STB mě tentokrát taky rozesmály. Parazit jeden záškodnická. Snad jen Klementovo soudružství tentokrát nebylo dostatečně uvědomělé. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do křece vyhnané situace o nepochopitelném špionovi, který si jen tak plul vzduchopázdnem s materiàly, které ho mohly kdyklov usvědčit, ale protože dělal špiona jen tak sám pro sebe, neměl je komu předat. Scénář s zřejmě vyklubal z pachu probdělé noci plné alkoholového opojení. Naštěstí se v tom dílu objeví několik dobrých hlášek a herci opět vytahují film z bažin nepoužitelnosti. ()

Reklama

nula87 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přesto, že nikdo si tady střelbu nepřeje, a to ani Varšavská smlouva, tak přesto se střílelo - nejdříve do hotelových zdí, pak rovnou do generála. A teď je třeba to nějak zaonačit, aby to obrovské páchnoucí hovno nezůstalo zrovna na vaší hlavě. A opravdu by mě zajímalo, c o se vlastně stalo v hotelu Rjazaň v 79? Moc dobrý díl... ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přijde mi to úžasný jako připomínka toho, co taky mimo jiné znamenalo podléh(z)at Sovětům. Hotel Rjazaň pobavil moc, stejně tak rodinné poměry štětky Kamilky. Odhalení vraha a jeho motivu mi ale přišlo odbytý a role Filipa v celé záležitosti je pro mě nepochopitelná a naprosto nepřesvědčivá. Bez ohledu na doutníky a zapalovač, co skutečně zapaluje, by si ho STB vychutnala, o tom ani v nejmenším nepochybuju. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zlatý díl. Od začátku si nikdo není ničím jist, dokonce i Klement, i když najde silného spojence. Konečně žádné pátrání po rodičích a zaplétání se kolem své matky. Pořádný případ nastává ve chvíli, kdy sovětský generál přijíždí na chlastačku do Československa. A když je na honě zastřelen, začnou se dít věci. Prozatím nejlepší díl série. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (7)

  • Kratěnovi bydlí na adrese Na Hanspaulce 43 v Dejvicích. (sator)
  • V závěrečných titulcích je chyba způsobená patrně opravou překlepu v nějakém editoru. V sekci použitá hudba je u písně „K tanci soudruhům“ místo slova „interpret“ slovo „internet“. (grovik.net)

Reklama

Reklama