Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pátrání po pachateli vražd staví do cesty další znepokojivé skutečnosti. Starého Pudila zabijí vlastní psi nakažení vzteklinou. Proč pachatel zanechává na svých obětech symbolická znamení? Kdo vylákal sestru Gábiny v noci na lesní chatu? A usmíří se Pavel s Gábinou? (Česká televize)

Recenze (26)

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Atmosféra skvělá, též hudba. Vše téměř skvěle pasuje, bohužel tento díl děj výrazně neposouvá. Nejslabší díl prozatím, ale přesto kvality nezapře. Mírný pokles, ale nic zásadního, další díl povinnost. Jsme za polovinou série a tudíž od dalšího dílu očekávám vyvrcholení a velké věci. Snad se dočkáme. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtý díl ztratil na tajemnu, více se mluví, pátrá, mladá Gábina pátrá po okolnostech fotky, kterou vzala v minulém díle z domu starého Pudila. Pokračuje pátrání po medvědovi, tentokrát úspěšně a zároveň je objeveno mrtvé tělo (zatím nevíme koho). S ním je prozrazena identita jednoho z magorů v obci, otázkou je, zda je pouze nastavenou figurkou nebo opravdu v něčem jede. Stále dobré, ale ztratilo se tempo a důležitost mladého veterináře Hádka šla úplně do kytek. ()

Reklama

Esgalnor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sestupná tendence pokračuje... Potenciál to mělo jak prase, ale scénář to prostě celý pohřbil. Režie je fajn, herci se snaží (doktorka mě baví nejvíc), řemeslo skvělé, atmosféra slušná, ale postavy jsou čím dál dementnější, dialogy pořád stejně nereálné a logika se začíná vytrácet. Omlaťte tohle prosím scenáristovi o hlavu. Scéna s hypnózou byla ale natočena fantasticky, to se musí uznat. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po minulé jízdě přišlo téměř zastavení. Děj se posunul jen o nepatrný, byť podstatný krůček. Ale napětí bylo poskrovnu, o to více alespoň přibylo patologického humoru. Řešily se osobní záležitosti, přibylo klišé - kamenem po hlavě dostalo už tolik osamělých klaďasů, že to čekal asi už každý. Pomalost děje charakterizovali policisté, vyšetřující v leže s pizzou. Slovy klasika: "Noo, dobře si to ten náš chlapec vybral". ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velké zklamání, zatím absolutně nejslabší díl. Nejen, že se děj téměř nikam neposunul, vytratila se i samotná atmosféra, která mě na Vzteklině tolik bavila, a samotný závěr epizody byl skoro jako z nepovedeného komediálního seriálu. Já vím, že je policie více méně neschopná, ale že by byla až tak neschopná se mi prostě věřit nechce ... ()

Galerie (111)

Reklama

Reklama