Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Konečně bylo objeveno Honyšovo tělo. A to dokonce s další mrtvolou, která je ovšem daleko staršího data. Stopa vede do historie zaniklé vesnice. Pavel Rogl se ocitá v nebezpečí života, ze kterého mu pomůže nečekaný příchozí. Zatkne konečně policie unikajícího vraha? Anebo se počet jeho obětí ještě rozšíří? (Česká televize)

Recenze (19)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj byl sice tentokrát lepší, než v předchozí epizodě, ale už mi fakt vadí, že musí být policisté za každou cenu mentálně méněcenní, mohlo z toho jinak být i lepší hodnocení. Už na začátku mě "naplnilo nadšením" vyvedení Pavla Rogla za pásku, samozřejmě až poté, co si s majorem řekli vše podstatné a co objevil "klíčový" důkaz v deset let staré vraždě. To byla perla sama o sobě, eurová mince, kterou mohl ztratit pár kilometrů od hranic kdokoli, objasní identitu deset let ztracené ženy, tleskám. Závěrečný zásah proti Macharovi raději ani nekomentuji... ()

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty nejnapínavější díly, ve smyslu hororovém, již zřejmě byly. Nyní se blíží finále a je to více v detektivnější rovině, kdy padá podezření z jednoho na druhého a motiv se pomalu poodhaluje. Docela mne zamrzelo pár nelogických kiksů, kdy si postavy některé důležité události a objevy nechávaly dlouho pro sebe, přestože věděly, že jsou dost podstatné. ()

radomiil

všechny recenze uživatele

Vysvětlí mě někdo, proč nemůže být reprízovaný díl kdykoli v týdnu na veřejnoprávní tv, když člověk prošvihne premiéru)inteligenti??! ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přes několik lapsů v chování postav musím uznat, že tvůrci umí budovat skvělou hutnou a temnou atmosféru. V tomto díle se příběh znatelně posunul, protože thriller sedí tomuto seriálu skvěle. ()

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh nám spěje do svého konce a vše se připravuje k finálnímu vyvrcholení. Líbí se mi, jak vše dostává svůj řád, že ubyly nelogičnosti a že se rozkrývá i dosud jen nijak se neřešící minulost, která je s vraždami propojená. Celé je to vlastně jakási příprava na finální uzavření děje, kde se nic extra nestane. A tak to i beru. Palec nahoru a šup sem poslední sousto. 75% ()

kocik1

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Očkovaný pejsek má vzteklinu a nikoho nenapadne aspoň prověřit zvěrolékaře nebo původ očkovací látky. Nene, demence bují jak v policejních řadách, tak i v Hádkově roli. Mimořádná opatření také veškerá žádná. Scénář, scénář, scénář......, scénáristům asi v českých zemích mnoho neplatí a to jsou ty výsledky. V kontextu toho, že jinak je seriál natočen dobře, je ta nelogičnost, která mi brání brát děj vážně, strašná škoda. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomaličku polehoučku se začíná rozplétat záhada záhadných smrtí a taky se zjišťuje, že vzteklina bude víc rozšířená než je zdrávo. Vše směřuje k tomu, že se někdo z potomků původních obyvatel (těch ještě před odsunem ze Sudet) šeredně mstí místním obyvatelům, jejichž předci možná byli do nějakých rozporů s Němci zapleteni. Sám jsem zvědav, jaké tajemství z toho nakonec bude. Tohle byl každopádně díl, který trochu lekal, ale hlavně připravoval půdu na veškerá odhalení v posledním díle. Už se těším. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Baví mě to, má to grády. Nebýt sledovačky na vzdálenost 30ti metrů, policajtů, kteří se až teprve v Německu začnou zabývat tím, kdo z nich vlastně mluví německy a podobných malicherností, neměl bych k tomu výhrady. Jsem spokojený divák a těším se na velký finále. ()

Esgalnor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tomáš Bařina odvádí jako režisér skvělou práci, atmosféru buduje senzačně, Vzteklina mě i přes svou nesmyslnost dokáže napnout. Herci se snaží, peněz se do toho nalila hromada a vidět to je, kamera je kvalitní... jen ten scénář. Stehlík by už nikdy neměl nic napsat, protože ty postavy jsou fakt úplně blbý a ten děj fakt drží jen tak tak. Dnešní epizoda byla celkem fajn, až na tu trapnou sledovačku se zapnutými světly a nasnímanou asi 20 kamerami. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mírné zlepšení oproti předchozímu dílu a posledních patnáct minut zase šlapalo jako něco, co od tohoto seriálu čekám. Nejsilnější předností je zobrazená atmosféra, ale na to, že tenhle seriál byl předem přirovnáván k Raplovi , případně Pustině ( tak to ani omylem!!!) tak už teď je jasný, že to je jen stín těchto seriálů, což nemění nic na tom , že v tomto týdnu je to jasně nejkvalitnější seriál, ikdyž u takovýho Poldy se nenáročně pobavím víc. ()

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako historika zabývající se německým osídlením Sudet mě v tomto díle trošku rozhořčila nastrčená údajná kronika zaniklé německé vesnice Korkushütten, "takhle ty knihy opravdu nevypadají vážení spolu-diváci" a ten výzkum, který provedla Táňa Burešová by i zkušenému badateli trval hodnou chvíli a je zapotřebí trochu zkušeností s archiváliemi, to fakt není na způsobu městské knihovny, kde zadáte heslo. Postava Paddy Pudila (Ihor Krotovych) mě tam začíná už pěkně štvát. Jinak to má pořád dobrý spád. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po předchozím slabém díle se pátá epizoda vyšvihla zase zpátky na svou rozjetou úroveň. Atmosféra výborná, příběh čím dál zamotanější a já čím dál natěšenější na závěr. Znovu mě ale zase trochu zklamala amatérskost policistů v závěru epizody a některé linky mi přijdou zbytečně protahované. Zatím čtyři, možná ještě ale hodnocení zvýším. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jasně, dá se v tom hnípat a poukazovat na to, co tam bylo blbě a nedomyšlený. Ale pravda je ta, že mě to zkrátka baví. To propojení s minulostí je zajímavý. Na poslední díl jsem hodně zvědavá. ()

thorax65 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sic kostrbatě, přeci jen to začíná nabírat na otáčkách. Detektiva Štiku si pro sebe opět usurpil pan Hádek, konečně byli v akci i další policajti (+), velmi dlouhá a nenápadná sledovačka (-). Podržela to muzika, to zase yo. 75/100 ()

quido.morava 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hrozná škoda, že nelogičností a iracionální jednání postav se množí, jinak by se seriál mohl zařadit aspoň do lepšího průměru. Takhle je to bída, a když k tomu připočtu "flákání" herců (Kryštof Hádek umí hrát daleko lépe, když chce; abych nekřivdil všem, tak např. Eva Nosálková i Igor Bareš hrají dobře, ale to je tak všechno) a unylou režii, pak nemůže dát více než dvě... ()

Reklama

Reklama