Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Jakou cenu musí zaplatit detektiv vyšetřující případ vraždy prominentního soudce, kterou spáchala jeho dcera? Třídílné psychologické drama, v němž divák sice zná vraha už od začátku, ale až do konce je v napětí, protože postupně odkrývá okolnosti a důvody vraždy, která ovlivní životy hned několika postav. Dvacetiletá Lily přibíhá v šoku uprostřed noci do bytu svého otce, policejního vyšetřovatele Richarda, aby mu celá od krve sdělila, že v sebeobraně zabila svého milence. Poté, co Richard zjistí, že zavražděným je prominentní soudce Kowalský, rozhodne se dceru krýt. Zamete stopy a tělo zakope. Když se Kowalského ostatky najdou, je vyšetřování přiděleno kriminalistickému týmu, který vede právě Richard. V průběhu vyšetřování Richard zjišťuje, že postupně získávané důkazy jsou v rozporu s verzí jeho dcery... (Česká televize)

(více)

Zajímavosti (8)

  • Veškeré venkovní lokace policejní základny jsou situovány v centru města, u ostravské radnice (tzv. Prokešovo náměstí). Kavárna naproti policejní vyšetřovny, kde se Richard (Ondřej Vetchý) setká s parťákovou manželkou (jeho milenkou), se ve skutečnosti nachází 2 kilometry od policejní základny. Jedná se o historický hotel Loft v části Přívoz. (Van_Stajpen)
  • Natáčelo se na jaře 2016 v Ostravě. Konkrétně v Ostrava centrum - ulice Sokolovská, Most M.Sýkory. Dále v Ostravě Vítkovicích na nádraží, ulici Zalužanského - lakovna Vítkovice, ulici Jeremenkova - nádvoří zdravotní školy, ulici 1. máje - dělnická kolonie, ulici Lidická - kolonie. Byly použity i reálné názvy ulic Rudná, Železárenská. (ČSFD)
  • Jako lokace policejního oddělení vražd posloužily industriální prostory nové Pragovky v Praze na Vysočanech. Tyto prostory posloužily také jako Barrandovská jídelna v seriálu Bohéma (od r. 2017). (kriplozoik)

Související novinky

25. Český lev - výsledky

25. Český lev - výsledky

10.03.2018

Předáváním výročních 25. Českých lvů provázela slovenská moderátorka Adéla Vinczeová. O hudební složku večera se postarala nominovaná muzikantka Vladivojna La Chia. Večer také narážel na současnou… (více)

Reklama

Reklama