Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Major Jack Holloway a kapitán Lucas uskutečňují zkušební let s novým typem neviditelného letadla Phoenix 3. Z řídící věže s nimi komunikuje Jackův nejlepší kamarád a téměř člen rodiny, kapitán Sparks. Po příletu jim všem gratuluje sám jejich velitel generál Jacobs… Lucas se nabízí, že Hollowayovi zkontroluje kombinézu, protože ten pospíchá, aby strávil weekend s manželkou Jessicou a dcerou Nicole. Na piknik s nimi jede i Sparks. Major Holloway je však náhle odvolán… Když opět začne vnímat, na nic si nevzpomíná. Je však obviněn, že ukradl nový typ letadla a ukryl ho na neznámém místě. Je podezřelý, že má vazby na nějakou teroristickou organizaci. Přestože generál Jacobs svého nejlepšího pilota brání, je rozhodnuto, že se podrobí soudnímu vyšetřování… (TV Prima)

(více)

Recenze (47)

Figu 

všechny recenze uživatele

Nikdy nezapomenu, když jsem jako malej klučík tenkrát v čerstvém roce 2000 procházel naší nejlepší videopůjčovnu (kterou dávno schlamstl second hand též zvaný hrabák) a mezi regálky pod cedulkou novinky mi do očí počumoval vážný výraz bouráka Dolpha a už jen z respektu vůdči němu, mi nezbývalo nic jiného, než vysypat z kapsy těch pár drobáků, vytáhnout kartičku videopůjčovny s číslem 4496 a s úsměvem vyběhnout co nejrychlej domů za videem a bednou... Jo jo, to byly časy. Už jen pro tu vzpomínku musím dát tři hvězdičky, navíc mě se to i po těch letech fakt líbilo! Lundgren mě jen tak neomrzí! 60% ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Bohužel, hrozně suchá věc. Vůbec se nehláškuje, akce je nulová, záporák umře trapnou smrtí a celé takové nezáživné. Dolph sice zmlátí typa gaučem, ale to je tak jediný světlý moment. Scénář taky nic moc, ale to u takovýhlech filmů neberu jako mínus. Jedna hvězda za standartního Lundgrena navíc. -"Jak dlouho v tom svinstvu jedeš? Hnusnej zrádče!" ()

Reklama

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Film na který mám vcelku pozitivní vzpomínky. Zábavný, zapomenutelný a taky zapomenutý béčko, který je maximálně zajímavý tím, že na zahraničních dvd existuje s upřímným řežisérským komentářem Anthony Hickoxe. Ten si v něm stěžuje na válčení s producenty i na neplánované škrty v rozpočtu, které celý film degradovaly. U některých scén se přiznává, že si je moc nepamatuje, protože frustrace z výsledku byla tak veliká, že byl v té době totálně na mol. Jo, ani natáčení rutinních béček není žádná sranda. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dalsi majstrshit z temneho Lundgrenovskeho obdobia v ktorom tocil same sracky. Story o chrabrom pilotovi, ktoremu ukradnu lietadlo a hodia to na neho a on musi dokazat svoju nevinu a popritom zastaviť spiknutie vo vlastnych radach. Ojojoj. To je proste napínak. Az ma pri nom niekolko krat naplo. :). Dej je proste prekombinovana blbost naviac z leteckeho prostredia, ktore ma nikdy nebavilo. Akcnych scen je bohuzial minimum. Prestrelky su staticke a trapne, Bitka tu je prakticky len jedna, ale celkom slusna. A este sa mi pacilo salto vybuchnuteho auta. To bolo super. Normalne v mojich ociach tomuto nudnemu filmu vybojovalo jednu hviezdicku. :). Proste Lundgren natocil vo svojej kariere aj horsie filmy. Tento je o chlp lepsi ako uplne dno, ale stale to za pozornost nestoji. 2/10. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

V tejto bohapustej vykrádačke však uvidíte všetko, čo ste pravdepodobne videli už toľkokrát roky predtým a v ďaleko lepšom prevedení - ukradnuté neviditeľné lietadlo, falošne obvinený profík, ktorý kosí elitných zabijakov ako muchy, pričom po ňom idú vlastní aj tí druhí, sprisahanie najvyšších kruhov, verný priateľ, čestný generál, ohrozená rodina atď. Že je scenár iba sfušovaný odvar dokazuje údržbár, ktorý Dolpha zloží, alebo že ukradnú supertajné lietadlo a o pár hodín to hlásia v štátnych správach.. Ešte aj hudba je plagiátom, tuším, že G. I. Jane. Dementné dialógy a agentka s perfektnými nohami a prekvapením, lebo zrada tentokrát nejde od CIA, ale nadriadeného generála, ktorý chce chrániť slobodu zradou vlády, ktorá už za ňu nebojuje. A keby áno ? ()

Galerie (8)

Zajímavosti (5)

  • Úvodné titulky boli zámerne predĺžené kvôli tomu, aby film presiahol stopáž 90 minút, ktorú obvykle požadujú distribútori. (m.a.t.o.)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii po dobu 18 dní. (rafix)
  • Na filmovém plakátě je obrázek letadla F-15 Eagle, které však ve filmu není. Ve snímku se objevuje letadlo F-117 Nighthawk. (Terva)

Reklama

Reklama