Reklama

Reklama

Annabelle 2: Zrození zla

  • USA Annabelle: Creation (více)
Trailer 1

Annabelle 2: Zrození zla je pokračováním velmi úspěšného hororu z roku 2014 „Annabelle". Výrobce panenek se svou manželkou přijmou několik let po tragické smrti jejich dcerky do svého domu řádovou sestru a několik dívek ze zavřeného sirotčince. Zanedlouho se stanou terčem aktivit Annabelle, posedlého výtvoru výrobce panenek. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

Uživatel Horebled smazal svůj příspěvek.

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

ARI50

Jak se můžeš těšit, když ještě není znám režisér ani scénárista? Jakožto zdejší hororový expert bych dal ruku do ohně za to, že se k případnému pokračování opět nacpe packal Dauberman, v důsledku čehož by reálně hrozila černá čísla.

na příspěvěk reagoval ARI50

 (hodnocení, recenze)

Rozhodně lepší než jedička....lepší tři 65 %

Uživatel TomX2 smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Teda když bych to hodnotil tak možná za 2 nebo jen jednu hvězdu. Ještě horší než jednička... utahaný otravný. 

Vše podstatné se semele až na konci... po příběhové stránce otřesný. Proč jí nespálil? Nebo Někam nehodily? Proč jí proboha nechávali v tom domě a ten klíč tak pitomě? Po stránce lekaček a monster docela ok.. i jsem se bál.

Ale to zásadní příběhová stránka která je u těchto duchařských filmů velmi důležitá. Selhání na celé čáře. 

Ani návaznost na první Annabelle.. (belle jako Bellzebub nejspíš) tam prostě není... To finále jsem nepochopil vůbec, natož tu pod-titulkovou scénu... PROSTĚ STRAŠNÝ! DĚS! 35% A to jen za lekačky a fracture scénu. 

Marceloo

Marceloo (hodnocení, recenze)

woodsman

Obe časti Annabelle aj obe časti The Conjuring sú inšpirované prípadmi, ktorými sa zaoberali Warrenovci, takže máš pravdu.

woodsman

woodsman (hodnocení, recenze)

Marceloo

jo dik uz som si spomenul a to su tie pribehy trochu inspirovane skutocnostou ze ? co ten manzelsky par visetroval nimi sa inspirovali 

na příspěvěk reagoval Marceloo

woodsman

woodsman (hodnocení, recenze)

ok uz som si o precital nizsie a uplne na konci bola este scena s tou mniškou kdesi som ju uz videl strasit teraz neviem kde 

na příspěvěk reagoval Marceloo

woodsman

woodsman (hodnocení, recenze)

preco ku konci cakala az 12 rokov az potom zabila tych svojich adoptyvnych rodicov ? 

aknel1967

aknel1967 (hodnocení, recenze)

První polovina výborná - i sem se bála - jupí :-) Jenže pak to šlo nějak do háje, strach mě opustil a finále bylo už o ničem. Škoda - našlápnuto to mělo pěkně. 

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Silvana

Souhlasím s tebou. Minulý rok šlo do českých kin minimum hororů a z této skutečnosti jsem byl pochopitelně více než rozladěn. Jakožto zdejší hororový expert jsem tak využil svých konexí v Unii filmových distributorů a vybojoval pro královský filmový žánr hned několik bonusových českých premiér. Kdybych však tušil, že bude kvantita zásadně upřednostněna před kvalitou, vůbec bych se v této situaci neangažoval, v důsledku čehož by byli návštěvníci kin mimo jiné ušetřeni odpadových braků typu Annabelle 2.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Silvana

Silvana (hodnocení, recenze)

Už dávno som sa tak nenudila ako pri pozeraní tohto "hororu" !!! Ešte šťastie, že som na to nešla do kina, boli by to vyhodené peniaze. Okrem toho, väčšina filmu sa odohráva v úplnej tme, takže som musela doslova vypliešťať oči na monitor, aby som aspoň niečo videla... Nechápem, ako mohli takéto niečo pustiť do kín !!!

na příspěvěk reagoval Psychor

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

a to je hodně zajímavý, tohle už sem párkrát slyšel a to je zajímavý :)) 

Predkozka

Predkozka (hodnocení, recenze)

Začínám si myslet, že mužské publikum k tomuto snímku může poutat pouze podvědomá(či vědomá) touha znásilňovat mladé dívky, či je týrat.

na příspěvěk reagoval Pilda17

Predkozka

Predkozka (hodnocení, recenze)

Psychor

Geniální štiplavý komentář. Lépe bych to nenapsal.

Skutečně nechápu, co se na tomhle polotovaru lidem líbí. Navíc mi uniká, jak tento snímek k sobě dokáže přitahovat magnetickou silou teenagery převážně ženského pohlaví, kteří na jeho "kvality" nedají dopustit a současně dospělé muže..ááá už mi to asi pomalu dochází... :D

na příspěvěk reagoval Pilda17

Uživatel Predkozka smazal svůj příspěvek.

Predkozka

Predkozka (hodnocení, recenze)

Po čtyřiceti minutách nekonečných záběrů do tmy a špatně osvícených prostor, jsem i já ztratil trpělivost a to je co říct.

na příspěvěk reagoval Pilda17

ARI50

ARI50 (hodnocení, recenze)

rollman1

Tet když to tak pěkně spojily by mohli navázat na jedničku tam panenka skončila v obchodě a nebo začít jak koli určitě pokračování chci.

rollman1

rollman1 (hodnocení, recenze)

ARI50

Myslíš, že nebude? Panenka očividně lidi do kina táhne. Možná jí uvidíme i v jiných filmech z toho universa, ale myslím, že budou dojít dál. Samozřejmě bych se obešel, ale znáš jejich myšlení.

na příspěvěk reagoval ARI50

rollman1

rollman1 (hodnocení, recenze)

Bylo by fajn ho přestat řešit a jako normální fanoušci hororů a filmů se o nich také bavit. Je jak Boogeyman. Čím víc na něho reagujeme, tím víc ho dopujeme energií tohle dělat.

Btw. O čem by mohla být trojka, pokud bude?

na příspěvěk reagoval ARI50

Odurko

Odurko (hodnocení, recenze)

olmikee

preto som osobne napísal čo som napísal :D, ja nemienim s ním začať tu jeho trápnu hru. Je to troll ako vyšitý ale ostatní si to neuvedomujú asi. Zo všetkého to nasvedčuje konverzácia zo sekcie game of thrones, kde im zrejme už lezie krkom ale neuvedomujú si, že ho oni kŕmia. 

olmikee

olmikee (hodnocení, recenze)

Já nevím že tady toho debila jménem Psychor ještě řešíte :D Akorát ztrátu času je to stejný troll jako verbal a akorát píšou hovna aby na sebe upozornili :) Se vsadím že jakmile za týden vyleze To tak Psychor "Jakože zdejší hororový expert" HAHA! tomu narve odpad a napíše že režisér zažívá derniéru jako to píše v každém druhém komentáři protože nemá žádný argumert :))

na příspěvěk reagoval Odurko

ARI50

ARI50 (hodnocení, recenze)

Psychor

Jaký odborný příspěvek však si žádný nenapsal a pořád ti nedochází že nejsi expert a pořád tady tvrdíš sračky 

Související novinky

Annabelle se vrátí

Annabelle se vrátí

29.04.2018

Svět momentálně oslavuje propojený filmový vesmír od Marvelu, který čítá už 19 filmů. Jak asi víte, většině konkurenčních pokusů se příliš nedaří. Pokud byste ale hledali největší výjimku, dostanete… (více)

V zajetí démonů potřetí

V zajetí démonů potřetí

27.06.2017

Alfou a omegou dnešního Hollywoodu jsou propojené filmové vesmíry. U Star Wars nebo Marvelu šlapou na jedničku, jinde se více či méně klopýtá. Naposledy se trochu spálil vesmír s klasickými monstry,… (více)

Kdo natočí Shazama?

Kdo natočí Shazama?

20.02.2017

Studiu Warner Bros. se zatím nepovedlo sehnat režiséry pro Flashe a Batmana, s Shazamem má ale o něco větší kliku. Dalšího superhrdiny od DC by se měl ujmout David Sandberg (Zhasni a zemřeš), jehož… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Reklama

Reklama