Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Show se uskutečnila 30. srpna 1993 v The Palace of Auburn Hills (Auburn Hills, Michigan). Na kartě se sešlo deset zápasů.
1) Razor Ramon vs. Ted DiBiase
2) The Steiner Brothers vs. The Heavenly Bodies (Tag Team Championship)
3) Shawn Michaels vs. Mr. Perfect (Intercontinental Championship)
4) The 1-2-3 Kid vs. Irwin R. Schyster
5) Bret Hart vs. Doink the Clown
6) Bret Hart vs. Jerry Lawler
7) Ludvig Borga vs. Marty Jannetty
8) The Undertaker vs. Giant Gonzalez (Rest in Peace Match)
9) The Smoking Gunns & Tatanka vs. The Headshrinkers & Bam Bam Bigelow
10) Yokozuna vs. Lex Luger (WWF World Heavyweight Championship) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (1)

Epistemolog 

všechny recenze uživatele

První zápas mne spíš zklamal. Razor Ramon (v růžovém trikotu, wtf?) se zazobaným DiBiasem moc nic nepředvedli. 2.) V druhém setu naběhli Steiner Brothers, kteří snad fungují dodnes, ale v organizaci WWF se dlouho neohřáli. Neznámí Heavenly Bodies ve WWF byli taky jen chvilku, takže jsem nic nečekal. Ta tlupa mi ale načepovala fakt solidní mrskanici, plnou akrobacie, svižného chorea a došlo i na přemety. 3.) Třetí spor nezklamal. Michaels má čipernou formu i dobré choreo nápady a potvrdil všem, že Tag team je pro něj malý. Jeho soupeř Mr. Perfect si však po loňském úžasném SummerSlam výkonu stále držel parádní formu, rozhodně bylo na co koukat. 4.) Dvacetiletý klučina The 1-2-3 Kid nepůsobí jako věrohodný sok k namakanému Schysterovi, ale díky své váze patřil bez debaty mezi nejrychlejší zápasníky. 5.) Hulk Hogan měl původně na této akci prohrát s Bretem Hartem. Hogan však řekl promotérovi McMahonovi, že Hart není v jeho lize a odmítl s Bretem zápasit. Osobně si myslím, že flexibilnější Hart v Hoganově lize byl už několik let. Nehouževnatá žíněnka a grimasa Hogan byl v mých očích v 90. letech už za zenitem. Hart tedy svedl dva jiné fajty, ale zřejmě nebyl čas na přípravu, protože nic extra neutkví. 7.) Sedmá štace představí finského nácka Borga, proti Jannettymu, jehož hvězda po odchodu Shawna Michaelse z jejich Tag teamu rychle vybledla. I když má Jannetty něco do sebe, vybledl i tento fajt. 8.) Souboj obrů, tak lze nazvat osmý duel. 208 cm vysoký Undertaker, čelí 244 cm vysokému Gonzalesovi, ale ten díky své výšce dělá jen fackovací pytel a oba tak působí jak dvě potácející se monstra Frankensteina. 9.) Nepříliš známé Tag teamy v další taškařici zaujmou jen účastí svižného cvalíka, legendárního Bam Bam Bigelowa a hřeb večera, skoro dvoumetrový a skoro 300 kg těžký havajec Yokozuna vs kulturista Luger předvedou méněvíce standart. ()

Zajímavosti (2)

  • Wrestler Marty Jannetty měl původně soupeřit s Rickem Martelem, ale zápas byl těsně před Summerslamem změněn. Ludvig Borga nahradil Ricka Martela. (Epistemolog)

Reklama

Reklama