Reklama

Reklama

The Answers

Krátkometrážní / Komedie / Drama / Fantasy
USA, 2015, 8 min

Obsahy(1)

Krátkometrážní snímek, představený na několika filmových festivalech (San Barbara, Nashville, Little Rock a další), ve kterém hlavní roli zahrál Daniel Lissing. Nedlouho po své smrti, se oběť autonehody dozvídá odpovědi na všechny otázky, které si kdy položila ohledně svého života. Čítající i jednu z hlavních: "Co to všechno znamená?" (SimpanzJi)

(více)

Recenze (9)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Zajímavý, osmiminutový kraťásek odehrávající se kdesi v limbu. Svým způsobem frustrující, ale pěkný. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-3* kraťas, který se snaží zapůsobit na soucit a svědomí. Z mnohých otázek čpí mladická naivita, ale na jedno zkouknutí to tak špatné není. Zhlédnul jsem to tady [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Ta myšlenka, že člověk mine vlastní chybou ve svém životě toho nejlepšího partnera k sobě je naprosto pravdivá. 78%. ()

haluska11 

všechny recenze uživatele

Jste po smrti. Můžete se zeptat absolutně na cokoliv, a dostanete stoprocentně pravdivou odpověď. Jak se s tím poperete? S touhle premisou kraťas přichází - a jen tak vám mysl neopustí. Kolikrát si člověk třeba udělá vajíčka? Kdo je jeho potenciální spřízněná duše za celou věčnost bytí? A co počet sexuálních partnerů anebo nadávek? Skvělý lámač ledů do debaty! ()

as-minor 

všechny recenze uživatele

Na pomerne krátkej časovej ploche režisér vyskladal a zrealizoval dôvtipný snímok využívajúci retrospektívne rozprávanie. Hlavná postava odkrýva niekoľko podstatných i nepodstatných momentov zo svojho života, predovšetkým však nenaplnenú osudovú lásku. Daniel Lissing sa svojej role zhostil vydareným spôsobom a jeho mimika ukážkovo zodpovedá emóciám, ktoré majú vyžarovať z konkrétnych scén. Jednoducho originálny, svieži a elegantný počin zabalený do atraktívneho krátkometrážneho príbehu. ()

Reklama

Reklama