Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Další animovaný film z dílny, která stvořila Shreka. Přišlo jaro a zvířátka se probrala ze zimního spánku. Zjišťují, že uprostřed jejich domova náhle vyrostla vysoká zelená věc - živý plot. Oportunistický mýval RJ se postaví do čela zvířátek (veverka, vačice, ježek, skunk, mýval a želva), která se rozhodnou svět ZA PLOTEM prozkoumat, což samo sebou způsobí řadu napínavých a zábavných momentů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (496)

nash. 

všechny recenze uživatele

Svižná, slušně gradujcí animovaná zábava, která šlape od začátku do konce, poctivě zásobuje vtípky mladší i starší publikum, dokáže si vyhrát s pointami a přes přítomné obvyklé morální ponaučení se nebojí být občas přiměřeně cynická. Jako jednohubka výborné, s lehce zapamatovatelným aroma, dobře namíchanými ingrediencemi a příjemně nenatahovanou stopáží. Časem si určitě zkusím dát repete. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Pokuď se to zrovna tváří jako střelená groteska, je to v pořádku. Ale je tu bohužel spousta míst, kde se tempo ztrácí a film, jehož příběh není tak silný, jak si autoři myslí, přestává být zábavný (70%). ()

klerik 

všechny recenze uživatele

TOY STORY+KARCOOLKA Zábavná "kritika konzumného života" :). Skvelé hlášky, otrepaný, ale poučný príbeh... Čo v záplave animákov robí pre mňa film výnimočný je fakt, že kopa zábavy je vystavaná na dialógoch, ktoré sú však podstatne inteligentnejšie ako býva zvykom... ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Příjemné a rychlé. Taková jednohubka. Za chvilinku to máte skouknuté, ale stejně tak i za chvilku nevíte, že jste na Za plotem koukali. Z průměru animáků ho vytahuje snad jen Bruce Willis v originálním znění, jinak je to prostě animák. Což má pár výhod - vizuální podívaná, příjemná oddechovka a trochu zábavy, ale i spousty nevýhoda s čekatelností děje v čele. Od momentu, kdy se RJ přidá k rodině zvířátek musí každému, kdo má už alespoň jeden animák za sebou svítat, kudy se příběh prohrabe dál. Bohužel jede přesně po klišovité a čekatelné linii. I jednotlivé charaktery už jsme viděli mnohokrát, i když samozřejmě v drobných obměnách. Neříkám, že jsem nebavil, ale slovo průměr je synonymum k filmu Za plotem. Hezké, nic víc, ale ani nic míň. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Velice povedený a vtipný animák. Musím se ale přiznat, že až po druhém shlédnutí jsem se rozhodl dát 4*. Skvělá zábava spíše pro mladší publikum ale i zbytek rodiny se skvěle pobaví. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Veľmi zábavný animák, ktorý rovnakou mierou pobaví dieťa i dospelého. K tomu perfektná animácia a príjemné postavičky. Výborné. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

docela zábavná věcička,která ale za svými bratry či sestrami pixaru zaostává.cheš tu sušenku????tahle sůša je šunt!!!!! ale když mě chutná! :-) ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Jen lehounce nadprůměrný animák, který má dobrou vizi ohledně střetu přírody (myšleno zvířátek) s konzumní společností, nicméně není schopen tento námět dostatečně využít a tradiční zápletka, kdy jeden vůdce nahradí druhého, neoplývá zrovna originalitou. Pro děti si myslím ucházející zábava, pro mě jako dospělýho nic extra. Jsou mnohem lepší animáky. 60% ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Další nadupaný animák o roztomilých zvířátkách. Povedl se. Mými favority jsou ta tři malá ježčata :-) Film jsem viděla v originále a Carellova veverka mi přišla naprosto v poho -"I like the cookies!" ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

S každým dalším animákem kvalita vtipů a vůbec celého filmu upadá. Za plotem není výjímkou, ale přesto se ještě párkrát zasmějete. Vrať se Shreku!!! ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

S jídlem se setkáváme neustále a proto málokoho napadne vymyslet něco tak zvláštního, kde je jídlo středem pozornosti. Tento film, neboli jinak řečeno 'zvířata shánějící zásoby schopni pro to udělat cokoliv', je dost dobře udělaný animák, který naprosto přesně vystihuje vzájemný vztah lidí a zvířat. Zároveň chci podotknout, že animace nemá chybu. Protože detaily jako chlupy, oči, či tráva jsou výborně zhotoveny. Navíc jsou zde pěkně vyobrazené lidské povahy na zvířatech - ať už je to opatrná želva, vyčůraný a mazaný mýval, starostliví ježci nebo naprosto bláznivá veverka. Plus je zde také vidět, jak zlí dokážou lidi vůči zvířatům být. - "Wanna help me find my nuts?" ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

V pořadí již několikátý animovaný film, co jsem měl možnost vidět. Od začátku, kdy sledujeme jak se mýval RJ snaží dostat jídlo z automatu až po závěrečnou akci v domě a po happyend, jsem se celý film královsky bavil. Velmi zajímavý a originální scénář. Jak jinak než skvělá animace. Dále bych také neměl zapomenout na velmi vydařený český dabing, který mi dokazuje, že u animovaných filmu je vždy skvělý. Ovšem původní dabing, kde mývala RJ dabuje Bruce Willis, si také nenechám ujít. Konečně také animovaný film s přijatelnou stopaží ( např. v Úžásňákových to bylo přeci trošlu delší ), takže film je pro děti a určitě je nebude ani na chvíli nudit. Jenže ono to nebude nudit ani dospělé.Snímek snad pro každého . Až se budu opravdu nudit, tak vím po čem sahnu!!! ()

Reklama

Reklama