Reklama

Reklama

Sindibád: Legenda sedmi moří

  • USA Sinbad: Legend of the Seven Seas (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sindibád, jeho věrný psí společník Spike a odvážná princezna Marina, bojují se zlou bohyní a jejími stvůrami. Klasický animovaný snímek a pohádka inspirována starořeckou mytologií, splňuje všechny předpoklady dobrodružstvím nabitého příběhu. Cílem Sindibáda je ukrást Knihu smíru. Stejný cíl má také bohyně zla Eris. Když se jí nepodaří Sindibáda přemluvit, aby knihu ukradl, ukradne ji sama převlečená za něj. Před trestem smrti zachrání Sindibáda jeho přítel z dětství Proteus, ale za podmínky, že knihu získá zpět – jinak bude sám popraven. Dokáže Sindibád, že přátelství stojí za všechny útrapy nebo zbaběle uprchne? (Česká televize)

(více)

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Související novinky

Udělen první "ČSFD Honor Award"

Udělen první "ČSFD Honor Award"

26.04.2015

Ve třetím dubnovém týdnu se v Praze uskutečnil koncert filmové hudby Film Music Prague s repertoárem skladeb španělského skladatele Fernanda Velázqueze a dvou Britů ve službách Hollywoodu, Harryho… (více)

Další svalovec s obrovským mečem?

Další svalovec s obrovským mečem?

20.11.2008

Že by nám hrozil comeback akčních fantasy filmů plných kulturistů máchajících nabroušeným železem? Conan je, zdá se, definitivně na cestě zpátky do kin, a zřejmě se dočkáme i jeho blonďatého a trochu… (více)

Reklama

Reklama