Reklama

Reklama

Recenze (5)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

No prostě skvost, co si budem. Děkuji mistru Fuscovi a Santaniellovi Lučiáno za tak skvělý zážitek u jejich výplodu. Tenhle "film" je potrat. ()

Marze odpad!

všechny recenze uživatele

Pár Italsko-Amerických novinářů se ztratí během své práce v Rumunsku. Připomíná to nějakou bakalářskou práci na filmové fakultě či jiné školní cvičení. V Rumunsku jsem byl sedmkrát, ale takto vykonstruovaný dětinský příběh je těžko uvěřitelný. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Není to tak špatné, jak to vypadá. Ono to tedy celkově špatné samozřejmě je, protože od tohohle nemůžete očekávat nic skvělého, ale docela mě překvapilo, že to není až tak zlé, jak se to tváří. Michael Madsen už bere všechno a podle mě by mu slušela drsnější role. Jinak to ale celkem uteklo, tak proč ne. ()

vegetol.mp odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla naprostá tragédie. Lituju marketingový oddělení, protože prodat tenhle film musí bejt fuška. Podivná kombinace komedie a thrilleru, u které člověk vlastně neví, jestli kouká na vážný film, který je omylem směšný nebo na komedii, která není vtipná. To, že v Rumunku pobíhají asiati a černoši, co se jmenujou Vasil a Dragomire, radši komentovat nebudu. Největším problémem tohohle zázraku je, že je naprosto neuvěřitelně nuuuuuuuudnej. Za celých cca 90 minut se naprosto nic nestane a prvních cca 40 minut musí divák sledovat dvojici debilních postav, jak mluví a mluví a mluví. Plakát je naprosto matoucí, protože se divákovi snaží namluvit, že dva drsný týpci unesou v díře jako Rumunsko páreček milenců a nastane boj o život. Realita je ale taková, že furt někdo jen žvaní a nic se nestane. Už dlouho mě nic tak nenasralo. Pokud má někdo problém usnout, včele doporučuju. ()

Reklama

Reklama