Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po snímcích ŽIVOT NENÍ KRÁSNÝ a JEHOVOVA POMSTA připravilo ZNK Productions zcela nový film pod názvem MÁMA MÁ RAKA, který se nese v duchu již zmíněných dvou kraťasů. Příběh se točí okolo alkoholika Kamila, celoživotního lůzra, jehož matka dostane rakovinu konečníku. Jelikož nemají peníze na operaci, tak se Kamil rozhodne vydělat kýžený obnos v ilegálních zápasech. Tento silný snímek je plný odvahy, vytrvalosti, opravdového přátelství a porozumění. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (96)

borohub 

všechny recenze uživatele

Bohužel film už nemá takové grády jako povedený život není krásný, či i ta Jehova pomsta mi přišla zábavnější a promyšlenější. Děj a postavy jsou příšerně překombinované, vtipy až na pár výjimek spíše trapné (není tady snad jediný fór, který bych si zapamatoval). Uznávám že filmařsky je to rozhodně na vyšší úrovni než již zmíněný život není krásný, či jehova pomsta, ale to k úspěchu nestačí. Je mi to sice líto, ale víc než 1* tomu dát nemůžu. 15% ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Co všechno jste rozhodně nikdy nechtěli vědět o nejúchylnějším černém humoru a báli jste se na to byť jen pomyslet v podání Tarantina z Rumburku s neodmyslitelnými třešničkami v rektu v podobě jako vždy dokonale bukanýřícího Pohla seniora, milujícího otce (alias vlhkého snu mnoha zasloužilých pracovnic OSPOD) a posledního žijícího übersoldata od elektrikářů. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Výrazně slabší než ostatní řezníkovi filmy se spoustou zbytečných scén. O největší zábavu se tu postaraly většinou vedlejší postavy, které již zazářily v ostatních filmech. Dále také velice chválím nápad s poručíkem Danem a bojovou scénou z lesa. Lehce nadprůměrné s několika dobrými vtipy. Sledování určitě nelituji. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Zde se dostáváme k pomyslnému vrcholu, respektive k pro tuto chvíli nejvtipnějšímu snímku Martina Pohla. Máma má raka svým zpracováním už nepůsobí až tak moc amatérsky, herci mi rovněž nepřišli tak strašní, jak tomu bylo u předchozích dvou snímků, takže v tomto ohledu milé překvapení. Dalším překvapením byl humor. Toho je tentokrát opravdu hromada, pochopitelně dojde i na pověstné nechutnosti a perverznosti, kdo však viděl Život není krásný a Jehovovu pomstu, asi už ho v tomto ohledu nic nepřekvapí. Z mého pohledu se zatím jedná o Řezníkův nejpovedenější počin. Je to sice nechutná kravina, avšak nejpřijatelnější. 5/10. ()

G3orgig 

všechny recenze uživatele

Za střízliva nekoukatelná záležitost, nicméně při určité hladině v krvi se z toho stává docela zábavný film. Upřímně řečeno jsem byl trochu zklamán technickým zpracováním i hereckými výkony, neboť oba aspekty byly na stejné úrovni jako v předchozím snímku autora Jehovova pomsta, která při porovnání, díky lepšímu scénáři, vychází dokonce lépe. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • V čase 4:25 je možné vidět autora snímku, Martina Pohla, v roli Kamilova zeťáka. (DJDVD)
  • V čase 25:16 je na detailním záběru vidět, jak si Kamil s poručíkem Danem plácají pravačkou, což není možné, protože poručík Dan má na pravé ruce pahýl. (DJDVD)
  • Film měl být původně natočen už v roce 2013, ale den před natáčením byl hlavní hrdina umístěn do psychiatrické léčebny. Vzhledem k pečlivě vybranému castingu se režisér rozhodl na něj s natáčením počkat. (venca163)

Reklama

Reklama