Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kovboj Frank Hopkins, jehož matka byla indiánka, se pokouší utopit v alkoholu výčitky svědomí. Před půl rokem totiž jako nic netušící kurýr Pony Expresu osobně doručil majoru Whitsideovi rozkaz k masakru indiánské vesnice. Jednoho dne ho osloví rádce arabského šejka a vyzve ho k účasti v legendárním vytrvalostním závodu, nazvaném Ohnivý oceán. Závod dlouhý přes tři tisíce mil vede přes Irák a Syrskou poušť až do Damašku a šejk chce, aby Frank poměřil síly především s jeho šampiónem, hřebcem Al-Hatalem. Přátelé Franka přesvědčí, aby výzvu přijal. Od příjezdu do tábora, kde Arabové více či méně skrytě vyjadřují pohrdání nad ním i jeho koněm, je Frankovi jasné, že to nebudou mít snadné. Největším soupeřem bude pyšný princ Al Ríh, který pojede na Al-Hatalovi. Cenou za vítězství má být šejkova dcera Džazíra. Po startu Frank na rozdíl od ostatních šetří síly. Brzy ale musí čelit rozpálené poušti i lidským úkladům, ať už je to odepření vody v oáze, různé pasti na trase nebo zákeřné pokusy zastřelit ho ze zálohy. (TV Nova)

(více)

Galerie (36)

Související novinky

Superhrdinové se šikují

Superhrdinové se šikují

13.11.2008

Captain America, Wonder Woman a Black Panther na vás útočí v dnešní novince. Marvel Studios už našli režiséra pro First Avenger: Captain America. Svalnatý patriot v kostýmu z pruhů a hvězd by měl… (více)

Problémové filmy

Problémové filmy

10.02.2008

Dva snímky se v posledních týdnech dostaly do vážnějších potíží, ale podařilo se je včas zachránit před tzv. development hell (peklem nikdy nezrealizovaných projektů). Mark Waters, od něhož brzy… (více)

Kolty versus dekolty

Kolty versus dekolty

18.08.2007

Viggo Mortensen už v Oceánu ohně a Kapitánovi Alatristem dokázal, že s kloboukem na hlavě vypadá ještě lépe než v kápi elfského pláště. A když mu navíc u boku proklatě nízko visí kolt, je to ještě… (více)

Reklama

Reklama