Reklama

Reklama

Ranč

(seriál)
  • USA The Ranch
Trailer
USA, (2016–2020), 41 h 47 min (Minutáž: 26–36 min)

Režie:

David Trainer
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(80)

Obsahy(1)

Coltovi nevyšel plán být profesionálním sportovcem. Teď pomáhá tátovi a bráchovi udržet ranč nad vodou a ještě si musí najít v rodině svoje místo. (Netflix)

Recenze (30)

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Potom čo Don Reo a Ashton Kutcher takmer zničili Dva a pol chlapa sa nám ospravedlnili týmto vydareným a originálnym kúskom. Síce v seriali nie je veľa momentov, ktoré vás rozosmejú do popuku, no takmer pri každej hláškej nastane aspoň jemný úškrn, čo si ja osobne cením. Takisto nám tvorcovia ponúkli originálne postavy a som rád, že si Kutcher našiel rolu, ktorá mu sedí na miéru. ()

rotator 

všechny recenze uživatele

Seriál nabral hneď od začiatku správny kurz. Hlavne vďaka hereckým výkonom Mastersona a Kutchera, kontrovaných Elliotom. Jednotlivé časti sa prelínajú z humorných dialógov, pokračujúcu smolu až po rodinnú drámu (inak by to bolo asi monotónne). Tú Whisky, čo si dávali miesto vody, nepili snáď len keď išli autom.Tto si otvorili plechovku piva :) Pre mńa tých 41 hodín a 47 minút, bol dobre strávený čas. Fakjé! ()

ariari 

všechny recenze uživatele

Pecka. Ashton Kutcher z tohoto projektu postupne vygradoval crazy sitcom a pretvoril na obraz , takmer až dráma rančerskej rodiny. S Dannym Mastersonom sa zjavne našli už pred 15rokmi v rokoch sedemdesiatych, ak pridáme asthtonovho najlepšieho priateľa z reálu, Feza a kopec postáv z 3 seriálov ,kde asthon hral a ktorých si potom sem aj presadil, , je o zábavu postarané. Sam Elliot - v roli otca ako typický nacionalista.. amík s republikánskym podfarbením a rasistickou povahou je ušitý úplne geniálne a má obrovskú charizmu.. Až teraz som videla, aký cieľavedomý je ashton aj ako producent, naozaj verím, že je rovnako dobrý aj ako inžinier vývojár , čo o ňom málokto vie. Naprostá letná filmová lahôdka. ()

km_ 

všechny recenze uživatele

Když mi Netflix nabídl tohle, tak jsem byl skeptický, protože jde o tvrdý americký sitcom, který se odehrává v podstatě na dvou třech místech, to nakonec ale vlastně nevadí. Humor je poměrně přímočarý a povrchní, ale taky konzistentní a našel si mou důvěru. Když se nad tím tak zamyslím, on je to vlastně docela pitomý humor, je lokální, aktuální, politický, dost se tam neustále dokola opakují stejné zápletky a vtipy, že už člověk tuší, co daná postava řekne a udělá, ale přesto to tam je nějaký malý zvrat nebo něco málo navíc, takže si to udrží pozornost a vtip. Rozhodně bych neřekl, že co se týče námětu a děje, tak jde o nějaký patos, naopak to je spíše taková tragikomedie umírající kultury malých rodinných rancherů. Dějových zvratů tam je tolik, že se by se za ně ani piráti z Karibiku stydět nemuseli, takže někdy až nepříjemně moc, a přestože to Kutcher někdy hrozně přehrává, tak ostatní to neustálým peskováním a vysmíváním takových scén lidsky vyrovnají, taková konfrontace parodie. Po odchodu Mastersona jde trochu poznat, že je to taková nafouklá bublina, děj se vlastně stále točí dokola, něco funguje, šup, nefunguje, hádka, omluva, funguje a znovu. Je to vlastně takový docela obyčejný seriál, v nejlepším slova smyslu, není žádný trhák a myslím, že specifickým prostředím a humorem to bude asi dost kontroverzní love or hate. Nedá se od něj čekat nějaká závratná myšlenka, ale jako karikatura doby téhle subkultury, jejich světonázoru a hrdosti na odlehčení neurazí. Mě to zaujalo a pobavilo, takže za mě nadprůměr. ()

maestrum 

všechny recenze uživatele

Po téměř shlédnutí celé 1. série měním hodnocení ze 4* na 5*, ptž tento seriál se pro mě stal srdcovou záležitostí. Často neuvěřitelně vtipné narážky korespondují s těžkým životem na farmě, který rozhodně nevypadá jako procházka růžovým sadem (životem) většiny amerických seriálů. Dvojice Kutcher-Masterson skvěle fungovala již v seriálu That '70s Show, zde je to dotaženo k dokonalosti, navíc zdatně sekunduje otec Beau, který kohokoliv zpraží ironickou hláškou, sotva stačí otevřít hubu. UPDATE, SPOILER: po nuceném odchodu Roostera, příchodu jeho náhrady a dítěte se to celé dok*rvilo a ztratilo náboj. Od poloviny 3. série už bohužel jen průměr ***. ()

bivoj1970 

všechny recenze uživatele

Čím dýl na to koukám tím víc se mi to líbí, není to jen obyčejný sitcom, nějak takhle jsem si americký venkov představoval. A Sam Elliott je naprosto geniální, není díl aby mě nedostal nějakou hláškou. Naposledy když tvrdil že sůl je zelenina a že jediná omluva pro to, když jede Američan do Francie, je druhá světová válka. Za mě plný počet. ()

splaty 

všechny recenze uživatele

Steven a Michael z That 70's po patnácti letech. Nemůžu se na to dívat jinak. Vlastně se na to nemůžu dívat vůbec. ()

anicca 

všechny recenze uživatele

Pre mňa jeden z najrozpoluplnejších seriálov a normálne som mu po zhliadnutí odobrala hviezdičku. Jednak sa mi nepáči vylúčenie Dannyho Mastersona zo seriálu na základe hyper moderného hnutia Mee too...Absolútne som neznášala jednu z hlavných hrdiniek stvárnenú Elishou Cutberth. Nevyzretá puberťáčka žijúca v zapadákove hrajúca sa na dospelú plná trápnych vtipov. Naopak som ocenila trefné herectvo Kelli Goss z ktorej ale spravili kriminálničku. Ku koncu som už tápala či sa mám smiať, alebo plakať, alebo prepnúť. Zvolila som to posledné. ()

Reklama

Reklama