Reklama

Reklama

Ranč

(seriál)
  • USA The Ranch
Trailer
USA, (2016–2020), 41 h 47 min (Minutáž: 26–36 min)

Režie:

David Trainer
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(80)

Obsahy(1)

Coltovi nevyšel plán být profesionálním sportovcem. Teď pomáhá tátovi a bráchovi udržet ranč nad vodou a ještě si musí najít v rodině svoje místo. (Netflix)

Videa (3)

Trailer

Recenze (30)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Velká škoda, že zhruba po padesáti dílech zlikvidovali Dannyho Mastersona, mojí skoro nejoblíbenější postavu. Do té doby jsem tasil známku nejvyšší a nadšeně chrlil superlativy a dokonce chvíli uvažoval i o top teen. Ale nedá se nic dělat, musím to brát takové, jaké to je a jen se v koutku duše modlit, že kampaň mee too se nedostane až k nám a pokud ano, budu to brát jako zjištění, že už jsem se definitivně obrátili na západ, kompletně se vším všudy. Pokud bych měl říct pár slov k samotnému seriálu, byla to aspoň a to hlavně ze začátku těžce návyková záležitost, která mě ze začátku úplně přikovala k monitoru a přes lehce klesající kvalitu na konci jsem vydržel celých osmdesát dílů. Vůbec nechápu, co mě na tom tolik bavilo, ale možná to bylo samotné prostředí, které mě spolu se spoustou opravdu vtipných a velmi dobře udělaných situací několikrát přivedly do varu. A samotný fakt, že se tady těžce nadržuje republikánům mi ani v nejmenším nevadil, ba naopak, bral jsem to jako příjemnou, seriálovou změnu. (oblíbené postavy: Colt, Rooster, Aby, Beau, Dale, Hank) ()

Talina 

všechny recenze uživatele

Na tenhle seriál jsem se začala dívat kvůli kombu Kutcher- Masterson, a jsme ráda že jsme tak učinila. Tenhle seriál je prostě něco jiného. Má to vtipné momenty, má to smutné momenty a je to podle mě něco, co stojí za to vidět. Od S03E11 tam už bohužel nebude Masterson, který je prostě super a bez něhož to bude o dost méně vtipné, ale co se dá dělat, někdo někoho obviní, nemá důkaz no a všichni mu věří a tak to asi zřejmě teď chodí na tom světě. Nahradí ho sice Dax Shepherd, ale bude to jako když skončil Charlie Sheen v Dva a půl, prostě to postupně půjde do sraček. Škoda ()

Reklama

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Potom čo Don Reo a Ashton Kutcher takmer zničili Dva a pol chlapa sa nám ospravedlnili týmto vydareným a originálnym kúskom. Síce v seriali nie je veľa momentov, ktoré vás rozosmejú do popuku, no takmer pri každej hláškej nastane aspoň jemný úškrn, čo si ja osobne cením. Takisto nám tvorcovia ponúkli originálne postavy a som rád, že si Kutcher našiel rolu, ktorá mu sedí na miéru. ()

rotator 

všechny recenze uživatele

Seriál nabral hneď od začiatku správny kurz. Hlavne vďaka hereckým výkonom Mastersona a Kutchera, kontrovaných Elliotom. Jednotlivé časti sa prelínajú z humorných dialógov, pokračujúcu smolu až po rodinnú drámu (inak by to bolo asi monotónne). Tú Whisky, čo si dávali miesto vody, nepili snáď len keď išli autom.Tto si otvorili plechovku piva :) Pre mńa tých 41 hodín a 47 minút, bol dobre strávený čas. Fakjé! ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Z novinky The Ranch se po čtyřech viděných epizodách žádná velká komediální pecka nestala. O žádný průser se naštěstí nejedná. Divák se i přes výhrady několikrát usměje a celé vám to díky sympatickému castingu a pohodovému country soundtracku příjemně uteče. Jen jsem se nemohl celou dobu zbavit dojmu, že z toho mohla být daleko větší pohodovka. To by si však tvůrci museli rozmyslet, co přesně chtějí točit. Místo správného feel-good kousku tak zatím dostáváme spíše rutinní nudu, která neví jestli chce spíše bavit, nebo být tak trochu dramatem o rodinných vztazích. A nefunguje moc bohužel ani jedno. Další hitový zářez po vzoru Zlatých sedmdesátých a Dva a půl chlapa tak tentokrát nečekejte. 50% ()

Galerie (403)

Zajímavosti (5)

  • Bizón v bare má v každom diely iný klobúk. (toi-toi)
  • Seriál sa natáča pred živým publikom. (toi-toi)

Reklama

Reklama