Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Bývalý úspěšný sportovec se vrací na rodinný ranč ve státě Colorado a zjišťuje, že zatímco si plnil svoje sny, hodně se tam změnilo. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Dejf4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Žádná velká komediální pecka to není a na zadek si z toho určitě nesednete, ale je to strašně příjemná podívaná, která neuvěřitelně odsýpá a to i díky výbornému castingu a prostředí, které není úplně tak ohrané. Zkrátka a dobře pohodovka jak se sluší a patří. 7/10 ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to iné. Nie je to žiadny hahaha sitcom ani žiadny seriál, ktorý by chytal za srdce, hoci pár silných momentov určite má. The Ranch je tak prapodivná vec, že vlastne v mnohých líniách funguje. Fantastický Masterson a výborný Elliott z tohto robia niečo čo sa oplatí vidieť. Netlačí to na pílu. Mení to veľmi umne náladu z komédie na drámu a pritom to zostáva svojské a svieže. Dejové zvraty sú podmienené charaktermi, ktoré sa len veľmi ťažko menia a sú bohužiaľ v nekonečnom kruhu ich vlastnej obmedzenosti. ( niekedy je to dobré, niekedy nie). Pozeral som to a užíval som si to. Hoci od dokonalosti to má stále ďaleko, vypína sa pri tom znamenite. Až tak, že máte chuť ísť a dať si pivo a whisky. 1. séria - 70% ()

Reklama

Galerie (257)

Reklama

Reklama