Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Show se uskutečnila 9. listopadu 1997 v Molson Centre (Montreal, Quebec). Na kartě se sešlo sedm zápasů.
1) The Godwinns & The New Age Outlaws vs. The Headbangers & The New Blackjacks (4-on-4 Survivor Series Elimination Match)
2) The Truth Commission vs. The Disciples of Apocalypse (4-on-4 Survivor Series Elimination Match)
3) Team Canada vs. Team USA (4-on-4 Survivor Series Elimination Match)
4) Mankind vs. Kane
5) Ken Shamrock, Ahmed Johnson & The Legion of Doom vs. The Nation of Domination (4-on-4 Survivor Series Elimination Match)
6) Owen Hart vs. Stone Cold Steve Austin (Intercontinental Championship)
7) Bret Hart vs. Shawn Michaels (WWF World Heavyweight Championship) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (1)

Nix 

všechny recenze uživatele

Tahle Survivor Series má jeden zápas zapsaný v historii. Montreal Screwjob. Zkušenější určitě ví, ti co se wrestlingu nevěnují o tom třeba ani nikdy neslyšeli. Každopádně já jsem to neviděl jak to vlastně celé bylo, takže jsem to musel napravit. Ten zápas byl velice dobrej, jenže potom co se tam stalo tak v přímém přenosu a v tý době to musel být dobrý mindfuck. Tohle si Bret nezasloužil. Jasné, chápu, že Vince se bál, že Bret zdrhne i s titulem, ale mohl se určitě zařídit jiný zápas proti např. Undertakerovi nebo někomu takovému, komu by Bret neměl problém ten titul dát. Tohle bylo trochu přes čáru, každopádně ten plivanec na konci byl hustej. Jo podle mne Bret v new generation éře opravdu patřil mezi tu špičku a takový konec by se nelíbil nikomu. Každopádně PPV jako takové nestojí za moc. Já si užil zápas team canada vs USa a Kena vs NOF. Tyhle zápasy stálo za to absolvovat, Stone Cold byl krátký což se kvůli zranění dalo čekat, ale dopadlo to dobře. Každopádně ve výsledku není to tak silný PPV, které je ale slavné tím incidentem a doplnit vzdělání se občas hodí jako v tomto případě. ()

Zajímavosti (2)

  • Na této show se uskutečnil jeden z nejkontroverznějších momentů v historii celé společnosti, známý jako Montreal Screwjob. Ten se uskutečnil v hlavním zápase (Bret Hart vs. Shawn Michaels). Pro Harta to měl být poslední zápas ve společnosti, po kterém měl přejít k velkému rivalovi (WCW). Hart ale nechtěl za žádnou cenu předat titul Michaelsovi kvůli konfliktům, které měli i mimo kamery, a proto, že se show vysílala z Montrealu (Hartovo rodné město). Vince McMahon rozhodl, že zápas skončí diskvalifikací (což by znamenalo, že by Hart nepřišel o titul a poté by se ho sám vzdal na další show), jenže během zápasu McMahon rozhodl, že Michaels vyhraje titul, bez toho, aniž by Hart něco tušil. Během toho, co Michaels držel Harta v „Sharpshooteru“ (Hartův chvat) dal McMahon pokyn rozhodčímu (Earl Hebner), aby ukončil zápas i přesto, že se Hart nikdy nevzdal. Michaels byl vyhlášen vítězem a získal titul, což poté v zákulisí vyvolalo velkou roztržku, která vyústila v to, že Hart dal pěstí McMahonovi. (TheSpearCZ)

Reklama

Reklama