Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luďka čeká pořádná kocovina. S novou realitou se ale smířit nehodlá. Z nouze začne lhát. Lže synovi Tondovi, své bývalé ženě Iloně, dokonce i kamarádům v Severce. Její majitel Eda také nemá dobrou náladu. Cítí, že v Mostě je něco jinak. (Česká televize)

Recenze (90)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Abnomální luxus, bavím se jak král a další funny mě pak čeká tady v podobě komentářů některých zdejších nebojsů. Tady v Český republice je fakt zábava na každým kroku. Tenhle národ je z hlediska komedie, vysloveně dar z nebes. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Já jsem respektovanej občan, Romano. Mně nemůže nejít hůl." Když se hospodskýmu nepostaví nádobíčko ani se servírkou v kuchyni, tak to už je krize. Mě tedy tentokrát bavil Pavel hledáním práce a "na kozy" vítězící Ilona s definicí homosexuála – chodí rád do školy, straní se kolektivu, používá deodorant a má kartičku do knihovny. Tak to je přesný. Býval jsem gay a ani jsem o tom nevěděl. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solidní smršť. Kvůli nové ségře má Luďa pořádnou kocovinu. Začne lhát všem okolo, včetně štamgastům v Severce. Ta představuje jedinou jistotu. Tedy alespoň nyní. Schází se v ní s jejím majitelem, kterému úplně nefunguje erekce, s alkoholním farářem, který by byl rád za otočení místního kostela, trvale nezaměstnaným podnikavcem, a také Romem, který tady není úplně vítaný, ale jako jediný má vždy na zaplacení. Každodenní realita pochopitelně vypadá krapet jinak, ale určitě se jí to přibližuje víc, než třeba v případě přístupu lékařů v nekonečných doktorských seriálech. Tahle televizní produkce se náramně povedla, tvůrci se nebojí témat, která se běžně řeší u piva, a svérázných názorů a postřehů při tom vypadne celá řada. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další nálož božích hlášek, který mají potenciál vetřít se na dlouho do našich životů. Super záležitost. Krásný příběh ze života. Snad jediná věc, u které mi nevadí, že se snaží být i trošku gender friendly. Slabší 4 kousky. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další posilování stereotypů viděných očima někoho, kdo skutečné lidi mimo Prahu viděl jen z rychlíku - hodný a pracovitý cikán, ožralý bílý nemakačenko, ožralý farář. A pointa toho všeho, že se hospodskému s chlapa předělaného na ženskou postaví péro. Mezitím kecy jak diplomové práce o genderu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale jo, Most svou kvalitu určitě má a hlavně se u toho člověk pobaví. Celý tento projekt si na nic nehraje – prostě je to takové „lidové“ se vším všudy. Nechybí humor, erotické jiskření, sexuální i rasistické urážky, nadávky i emoce a hlavně nedělají z lidí debily kupou nelogických kokotin okolo…Každý si tam najde to svoje, někdo se tam dokonce shlédne v nějaké postavě (ty jsou mimochodem dobře napsané) a hlavně Dáša/Pavel (Erika Stárková) má v sobě cosi, co se mi na této herečce líbí (až dosud jsem jí neznal). Jasné číslo jedna je samozřejmě Martin Hofmann a jeho Luďan – to je prostě typický buran a ožrala. Už teď můžu říct, že se těším na další díl. Zatím jsem nadmíru spokojený (moc jsem od toho nečekal…).60% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda na mě působila podobně jako ta první, ale přece jen jsem měl pocit, že v seriálu došlo k určité změně k lepšímu, ubylo hluchých momentů a zdálo se mi že je tu humor přece jen o něco málo propracovanější. V minulém komentáři jsem na to zapomněl, takže to musím udělat teď, chválím parádní osmdesátkový soundtrack k oběma dílům, ten mě bavil. 2*+ ()

Praxis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výrazně slabší než nabušený první díl. Vtipu tam moc není, bohužel i Hofmanna tam moc není, a pokud hraje, tak pak jen v módu vožrala, kdy není tak vtipnej. Naopak Stárková zaujala a baví. Uvidíme, jak to půjde dál, ale tenhle díl lehce zklamal. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál táhne Martin Hofmann a jeho ségra Pavel. Tihle dva mě rozesmějí snad vždy, když jsou na obrazovce. Omáčka okolo až na Romy je znatelně řidší. Řekl bych, že civilní chování osob je mi blízké. ()

Reklama

Reklama