Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luděk zjišťuje, že když je špatně, může být ještě hůř. Nutně potřebuje peníze na zaplacení alimentů, ale jezdit s popeláři, jak mu navrhuje kamarád Franta, se mu nechce. Navíc nesmí do své domovské hospody Severky. Jeho život ztratil směr… (Česká televize)

Recenze (94)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"On prostě musí mít jistotu, že jedinej, koho se může bát, jsme my.  No a pak se prostě bude cejtit ochráněnej." Luďan vymahač mě teda moc nebavil, tedy dokud nezačal vymáhat v hospodě desítku. To už zábava byla. Jinak mě bavila přednáška sexy holky Pavla o kamionech a samozřejmě závěr. Chomutov a spalovna, tak to stálo za to. ()

Radko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to zmrd: do spaľovne s ním! Alebo dobre teda, do nemocnice. Parádny nárez humoru si vybral oddychovejší, výpalnícky čas. Ale záver epizódy vrátil parádne všetko do nadštandardného štandardu. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s většinou ostatních komentářů, že tohle už byla paráda. Tahle epizoda mě přesvědčila, že má MOST! své kvality a můžu se na další každý další díl náležitě těšit. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Je trochu debil, takže by to mohla být postava dost oblíbená,“ prohlásil herec Martin Hofmann a měl zatracenou pravdu. Rýpání do ožehavých témat pokračuje. Všechno se hroutí, kvůli nové podobě sourozence mu dělá problémy bývalá manželka Ilona i majitel oblíbené Severky. Zdá se, že práce výběrčího výpalného pro místního bosse vypadá jako únik od všeho. Scenárista Petr Kolečko zase ukazuje, jaký cit má pro hlášky a jak umí pracovat s timingem. Mísí inteligentní humor se správnou lidovostí, v čemž si každý může najít to své. Prostě ačkoliv je výsledek plný nekorektního humoru, má v sobě i pořádný kus lidskosti a životních pravd. ()

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím asi nejnahláškovanější díl (hlavně Frantovy hlody na konci jsou doslova smrtící). A pravděpodobně i "nejvážnější" - jsem hodně zvědavý, jak se bude dál vyvíjet linie s Luďanovým zamilovaným synem. Popravdě se občas skoro až stydím, že se u něčeho takového směju (často a nahlas), ale holt Prušinovský s Kolečkem tu typicky českou černohumornou black&white-trash poetiku zvládají jako snad nikdo jiný v současnosti. Ostrá oddechovka, která se nepodbízí a přesto/proto jí s přibývajícími epizodami roste divácká obliba. Snad to tak bude i nadále... "Hoši, tak teď se dlouho neuvidíme." ()

marhoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím dát plný počet, prostě musím, protože švejkovská duše česká se konečně má zase čemu od srdce smát. Kvalitní humor, ve kterém si drtivá většina najde to svoje, co podle mě snad nikoho, se špetkou zdravého rozumu,ani pozurážet nemůže. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl se mi zatím líbil nejvíc. Luďan coby výběrčí výpalného neměl chybu – u těchto scén jsem se nasmál asi nejvíc. Souhlasím s tím, že míra hlášek i humorných momentů stoupá stále vzhůru – takže jen tak dál. Jde vidět, že tvůrcům šlo skutečně o to, diváky hlavně pobavit a nebáli se jít za „hranici“ – což se cení. MOST je skvělý na odreagování a zlepšení nálady, navíc se nesnaží jen něco napodobovat… ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U třetí epizody jsem se už doopravdy bavil, přihlouplý humor se postupně vytratil a začínám mít neodbytný pocit, že se vedle Luďana pomalu ale jistě stává mou oblíbenou postavou popelář Franta a věřte mi, u mě to není typická reakce. Chca nechca, musím přiznat, že to Zdeněk Godla dává fakt výborně. ()

mirekem 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

MOST! je opravdu důležitej počin v této době, kdy je naprosto fatálně rozdělená společnost, tvůrci vlastně vychovávají deprivanty, které natáhnou do křesel skrz hlášky, je to geniální koncept. V podstatě terapeutický seroš. ()

major.warren 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do třetice super a zatím asi nejlepší díl. Cikán Franta a jeho, "Co tam dělal ten zmrd?" rozhodli. Kolečko a Prušinovský se vrací k poetice a lidem v prostředí. Nejvážnější a nezvratnější díl. U mě nejlepší hodnocení. 85%. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Luďa je fakt magor, ale když se bráchové spojí, je z toho nakonec parádní legrace. Akce s úklidem bosse byla od Franty geniální. Pár dialogů,hlášek a směji se ještě teď. ()

Reklama

Reklama