Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luděk se vypořádává se svými kamarády a zakazuje jim, aby se stýkali s Dášou. Přesto nezabrání romantické schůzce. Stará přátelství jsou ohrožena. Blanka slíbí Tondovi, že s ním půjde na rande, ale zadarmo to nebude. (Česká televize)

Recenze (77)

Takaru 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klobouk dolů před tvůrci. Doufám, že se dívají všichni ti, kteří jsou placení za boj proti xenofobií jakéhokoliv ražení. Dívejte se pozorně a berte si příklad. Takto to má vypadat. Konečně kvalitní výchovný produkt od ČT, společensky více než žádoucí. Neskutečné s jakou lehkostí přechází seriál od zábavné polohy k téměř existenciálnímu dramatu a vše to vyznívá naprosto opravdově. Dášu jsem v prvních dvou dílech vnímal jen jako sexy herečku v zajímavé roli, teď v ní vidím doopravdy spíše Dášu, která bývala Pavlem a její vnitřní boj cítím v každém záběru. Toto se netýká zdaleka ale jen Daší a tématu transexualismu, ale v podstatě všech hlavních postav a témat s nimi spojenými. Luděk a jeho proměna ve vztahu k Romům, synovi atd. Zábavné, poučné, moudré. Moc, moc se mi to líbí, opravdu. Plná palba. mirekem pravdu dí. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"V mojí hospodě nebudete dělat nějakej procigánskej byznys a používat k tomu moji wifinu." Tak tohle byl nářez. Luďan válel v pozici vševědoucího při rozhovoru pro noviny, v pozici nechápavýho před svou ex i při závěrečný kalbě s Edou. Franta zase řádil na recepci hotelu i při předehře s Dášou. Já jsem se u toho hrozně bavil a taky jsem se poučil – Róm je nejlepší přítel člověka a propeč je prášek do pečiva. ()

Reklama

mirekem 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím se smát, když tady čtu komentář KyleReese, který vůbec nepochopil smysl seriálu. Hlášky jsou tam pouze prostředek k natáhnutí podobných deprivantů k televizorům a jejich pomalé, postupné a citlivé převýchově. Takže "cenzor" z ČT rozhodně neudělal žádnou chybu, protože to byl pochopitelně záměr. Na žádnou vlasteneckou notu se tu nehraje, ba právě naopak. Je opravdu veselé, jak se někteří snaží ve své pomatené mysli předělat seriál a jeho humanistické vyznění k obrazu svému. Kéž by to praštilo do palice co nejvíce "fobíků", to, že se jim seriál líbí ukazuje na to, že si uvědomují, jak jsou xenofobie, homofobie a rasismus negativní a že Rom může mít čistý charakter, nebýt buran a být lepším člověkem než mnoho tzv. vlastenců. Je to vpravdě geniálně vymyšlené, ještě to správně pochopit, KyleReesi a další. ()

Decado23 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejdřív panáky a pak volnej styl!! Nepiju,ale troufám si tvrdit, že tohle sedí a sedět bude. Neslyším to naposled :D. Jinak naprostej souhlas s Enšpíglem. Jako národ obecně milujeme drsnej humor a potřebujeme ho pořád a moc. To mně na češích šíleně baví, prostě ta potřeba dělat si prdel ze života a hlavně se z toho neposrat jak říkal nebožtík Ivan Hlinka. ()

Ozzy2 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak vole-a z údajné komedie je tu slušné sociální drama.Cikán nechce transku,Edovi pořád nestojí a Luďan je primitivní, vylitý hovado pořád.Ale hlavně kadence sprostejch slov a pro pubeťáky nahá Stárková.To hodnocení je úplně mimo.Přece není možný,aby nikdo neměl chuť ty cikánský šmejdy vykopat z celýho Mostu.Z těch úvodních scén z místního marketu běhal mráz po zádech, že si tohle nechaj někde líbit.A co už vůbec nechápu, že nikdo nevidí, jak vám neziskovky s ČT vymývají vaše mozečky.proto tenhle škvár běží na ČT před 22 hodinou, jinak už by jim RRTV napařila pokutu jako kráva.Je sranda, jak se tenhle díl už skoro nikomu nelíbil,ale aby ukázal, jak je in a nebyl za vola a nepopřel ty bláboly, co psal předtím,, solí tomu 5 hvězd..Fat to tady jde do prdele. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • V čase 41:13 si Eda (Michal Isteník) na diskotéce začne svlékat tričko, ovšem v dalším střihu (v čase 41:15) stojí u baru opět oblečen, aby pak v dalším záběru (v čase 41:17) svlékání dokončil. V čase 41:23 je opět v tričku, následně opět vysvlečen a hudba linoucí se z reproduktorů hraje uceleně dál. Celá ta pasáž z diskotéky působí poněkud chaoticky. (JariR)
  • Na začátku epizody hraje „M.I.L.F. $“ od Fergie. Když se Dáša (Erika Stárková) připravuje na rande s Frantou (Zdeněk Godla), tak hraje „You're A Woman“ od Bad Boys Blue. Na diskotéce a v bordelu hraje „Sexy And I Know It“ od LMFAO. Na konci epizody hraje „Show Me Heaven“ od Maria McKee. (Duoscop)

Reklama

Reklama