Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Blanka má potřebu říkat lidem pravdu. Hlavně těm v Chánově. Eda je k nepoznání. Roman se vrací a není sám. Chystá tvrdou pomstu Luďkovi a celé Severce. Nad Severkou se stahují mraky. (Česká televize)

Recenze (82)

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát opět po čase za plnej kotlík. Drobnosti typu Jurišových pastí a pastiček v podobě létajících bloků motorů mezi vraty prázdné dílny povyšují obyčejnou bžundu na neobyčejnou podívanou. Tu prdel z toho dělá ten záměrně a systematicky budovaný dojem serióznosti. Unikátní kombinace, národem po zásluze odměněná nadstandardní přízní. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z dění v předposlední epizodě jsem sice nadšením neskákal, ale nedá se říct, že bych se nebavil. Jenom mi už fakt hodně vadila postava Blanky, já prostě tyhle extrémně uvědomělé jedince, kteří jsou vždy čestní a nadšeně se přidávají ke Greenpeace nebo Lékařům bez hranic, moc nemusím. Pro mě to byl opět jen lepší průměr a jsem zvědav na závěrečný díl. ()

Reklama

Honzíno 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty vole. Takovej nasleh na pondelni vecer. Na Romana jsem cekal od pateho dilu a vratil se, Kolecko naplno vyuzil perfektniho timingu a poslal do sveta ceskeho sourozence Ritchiovek/Tarantinovek. Z cernohumorne neskodne grotesky pres sociálni melodrama az k hutne gangsterce, a presto drzi cely serial pohromade! Perfektni predfinalni dil s dokonalym Cliffhangerem... boze, co nas ceka priste?? ()

Nessak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu mě mrzí, že předposlední díl je příprava na velkolepé finále - tedy nebyl to 100% nabitý samostatný díl jako ty předchozí. Ale o to víc se těším. Hvězdičku dolů za boj mezi romy - proč se najednou pustí do sebe před bandou holohlavců... to mi nesedělo a vysvětleno samo taky nebylo ... aneb to mi přišlo nelogické, zbytečné. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl je doslova takovej přerod. Jak tvůrčí, kdy přecházíme od čisté komedie k v podstatě čistému sociálnímu dramatu, tak i charakterovému, kdy postavy definitivně poráží své předsudky a vlivem událostí si uvědomují to, co je pro ně opravdu důležité. Luďanovi chodí opravdu moc hezká pošta - "Neser se do našich dětý" ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Když Tonda (Filip František Červenka) oznamuje své matce (Jitka Čvančarová), že se vrátí do učňáku, její manžel Gerd (Fred Müller) to okomentuje slovy: „Tschechen brauchen doch keine Ausbildung, die sind eh faul.“ Volně přeloženo: „Češi stejně žádné vzdělání nepotřebují, vždyť jsou líní.“ (JariR)
  • Písnička, která hraje na začátku epizody, je „Mosty“ od Lenky Filipové & Karla Zicha. Ve 12. minutě hraje „Born This Way“ od Maria Aragon. Na konci epizody hraje „Run To The Hills“ od Iron Maiden. (Duoscop)

Reklama

Reklama