Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Osmidílný komediální seriál je již šestou spoluprací dvojice PrušinovskýKolečko. V projektu, který si nadsázkou bere na paškál složitá témata, jakými jsou nesnášenlivost či xenofobie, si hlavní roli zahrál Martin Hofmann. Rámec seriálu tvoří příběh Luďka, kterého právě vyhodili z práce, bydlí v polorozpadlé barabizně, dluží, kam se podívá, má problémy s exmanželkou i se synem. A v tom nejhorším za ním přijde pošťák Ondra s pozváním do Pošty pro tebe (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele marhoul k tomuto seriálu (7)

MOST! (2019) 

Cinovi - cenu. Nevím jakou, ale prostě cenu. Navrhuji vytvořit speciální, třeba aspoň symbolickou cenu diváků, kteří si z jeho dabingu sedají na zadek. Ale protože to asi neklapne, tak Vám tímto, milý Honzo Cino, jménem všech uznalých, uděluji Řád zlaté Dáši. Budiž Vám tento skromný Řád k radosti, nechť je ozdobou celé Vaší umělecké dráhy. ;) Dycky Most! "Ahoj tati, kde je teta?" ".....teta...." :-D Po závěrečné epizodě: Jo. Souhlas. Sedlo mi to celé. Líbí se mi, co se kolem toho děje, líbí se mi články v Reflexu, ze kterých se prvně dovídám, jak hezké město to kdysi bývalo, co všechno se tam zplundrovalo a díky seriálu můžu vidět, co z toho dneska zbylo. Tady nejde jenom o mezilidské vztahy, rasovou otázku a ekonomickou situaci lidí v Mostě, tady jde i o to, že stačilo cca 50let a bylo "vymalováno". A přestože diskuze už se vede, bojím se bojím, že tady se řešení těžko najde.. Nebo snad někdo udělá velikášské gesto a postaví nové, přijatelně vyhlížející město? Tvůrcům gratuluji. Tohle se vám, vážně povedlo, ať už mají lidé názory jakékoli. Tak Dycky Most ! A DOST! ()

Epizoda 1 (2019) (E01) 

Tohle má solidně našlápnuto na kultovku. Pětiminutová scéna kolem Pošty pro tebe- naprostý luxus. Padali jsme z gauče smíchy.. :) ()

Epizoda 2 (2019) (E02) 

Možná maličko slabší než první díl, zkrátka Pošta pro tebe byla šleha jako blázen, to už asi netrumfne nic, ale za mě stále výborné. ()

Epizoda 3 (2019) (E03) 

Musím dát plný počet, prostě musím, protože švejkovská duše česká se konečně má zase čemu od srdce smát. Kvalitní humor, ve kterém si drtivá většina najde to svoje, co podle mě snad nikoho, se špetkou zdravého rozumu,ani pozurážet nemůže. ()

Epizoda 4 (2019) (E04) 

Já toho debila neznám! :))) 41 minut a zážitků mám na celý týden! :D :D :D ()

Epizoda 5 (2019) (E05) 

Třeskutý humor na ústupu, však absurdita Luďanova všedního dne nabírá na obrátkách. Večírek u něj doma- nejvíc. ()

Epizoda 8 (2019) (E08) 

Jo. Souhlas. Sedlo mi to celé. Líbí se mi, co se kolem toho děje, líbí se mi články v Reflexu, ze kterých se prvně dovídám, jak hezké město to kdysi bývalo, co všechno se tam zplundrovalo a díky seriálu můžu vidět, co z toho dneska zbylo. Tady nejde jenom o mezilidské vztahy, rasovou otázku a ekonomickou situaci lidí v Mostě, tady jde i o to, že stačilo cca 50let a bylo "vymalováno". A přestože diskuze už se vede, bojím se bojím, že tady se řešení těžko najde.. Nebo snad někdo udělá velikášské gesto a postaví nové, přijatelně vyhlížející město? Tvůrcům gratuluji. Tohle se vám vážně povedlo, ať už mají lidé názory jakékoli. Tak Dycky Most ! A DOST! ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

27. Český lev – výsledky

27. Český lev – výsledky

07.03.2020

Letošní 27. ročník cen České filmové a televizní akademie Český lev se tradičně udílel v pražském Rudolfinu. Večer, inspirovaný tradičním českým cibulákem, plný největších hvězd českého filmu… (více)

Nominace na Ceny české filmové kritiky 2019

Nominace na Ceny české filmové kritiky 2019

03.01.2020

Padesátka českých filmových kritiků oznámila své nominace pro Ceny české filmové kritiky 2019. V čele seznamu stojí film o pomstě Staříci a komedie Jiřího Havelky Vlastníci, oba filmy mají po pěti… (více)

PF 2020

PF 2020

31.12.2019

Tak Le Mans ’66 nakonec v celkovém hodnocení uživatelů ČSFD.cz porazil i oceňovaného Jokera. Není to zas až tak překvapivé, jedná se přeci jen o pozitivnější film, a to máme rádi. Což dokazuje i… (více)

Reklama

Reklama