Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to už deset let, co si Perryho (Billie Joe Armstrong) kapela dala "pauzu". Perry se však stále marně snaží přizpůsobit běžnému životu (což mimo jiné obnáší práci v rodinném obchodu s nářadím). Když však jeho žena, velice úspěšná právnička Karen (Selma Blair), i jeho dcera Salome (Madisyn Shipman) zapomenou na jeho čtyřicáté narozeniny, Perryho bratr Jake (Chris Messina) se z lítosti rozhodne dát mu peníze na obří extravagantní punk rockovou párty v luxusním hotelu v New Yorku. Na této párty se bujaře střetne jeho punková minulost s jeho realitou středního věku, když potká své šílené kamarády z bývalé kapely a také starou lásku Christy (Judy Greer), která je nyní manažerka a nabídne mu šanci znova oživit jeho pohaslou kariéru. (johnson)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (18)

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Beru to tak, že to je něco jako debut pro Lee Kirka, což sice není, ale i přesto... film je dobře naladěný k vydání nového alba Green Day a já nějak předpokládal, že se mi to bude líbit. A taky že jo. Tenhle film rozhodně není kus, který by byl nějak extrémně dokonalý a originální, ale podle mne zde nešlo o nějaké klišé a kýč, když už. Tenhle film funguje dobře a natož, že Billie není herec, tak role v jeho podání byla dobrá. Taky jsem se dokázal vcítit do hlavní postavy a prožívat její příběh jako by byl můj plný empatie. Natož, že nejde o nic průlomového nebo tak, tak podle mne úspěch. ()

Coleator 

všechny recenze uživatele

Jako člověk, který čekal ve frontě před Tipsport Arénou v mrazu víc než 4 hodiny, abych měl na koncertě Green Day co nejlepší místo, jsem dal tomuhle filmu šanci i přes nízké hodnocení... Kromě Armstronga tady není vůbec nic, proč by tenhle film stál za vidění - a to je ve finále dost málo... Hlavní hrdina pořád na něco zapomíná, po strašné době si vzpomene, tak zase běží jinam to zařídit, a díky tomu zapomene na spoustu dalších věcí... V nejlepším případě průměrné po všech stránkách - 40% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kdyby tam některé postavy nebyly tak trochu zbytečné a vy si tohle na konci neuvědomili, tak by to byl super film. Takové jedno hezké nahlédnutí do života muže, který si pořádně ještě neuvědomil, co vlastně chce. I tak je to ale hodně dobré a já jsem se sledováním snímku bavil a furt jsem čekal na to, jak to dopadne. Příjemné. ()

tynusxxx_ 

všechny recenze uživatele

Promiň, Billie, ty moc dobře víš, že tě zbožňuju, ale zkrátka více jak tři hvězdičky dát nemohu. Herecké výkony byly fajn, vtípky fungovaly, ale to je tak všechno. Zápletka byla o ničem, v podstatě se tam celou dobu nic moc nedělo. Jsem opravdu zklamaná, vzhledem k tomu, jak dlouho jsem film očekávala, ale i tak se jedná o příjemnou a velmi průměrnou komedii. ()

bowow 

všechny recenze uživatele

Pokud mate radi Gobbliny, tak tady jeden vylozene rozkosny je. ma dve deti, prodava v zelezarstvi, ve svoji okouzlujici roztrzitosti stale zapomina a utika k minulosti ... A ted vazneji. Perry Miller kouzelne prichazi na to, ze stare casy se uz nikdy nevrati. Film plyne poklidne, lehce smutne, tak nejak nijak.... Nicmene.... "Where can i find the city of shining lights, in an ordinary world..." What an awesome yet pathetic moment. I dont know, man, ale tento opravdu vysoce pateteticky film me nostalgicky bavil. I kdyz se porad nemohu rozhodnout, jestli BJ umi hrat nebo ne. Hm. No zkratka si rekneme, ze tuhle polohu mu verime. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Píseň „Ordinary world“ napsal Billie jen a pouze pro film, nicméně ta zaujala natolik, že ji později zařadil na desku Green Day - Revolution Radio. (bowow)
  • Píseň, kterou hraje Salome (Madisyn Shipman) na dětské soutěži, je "Unsatisfied" od kapely The Replacements. (vyfuk)
  • Syn Billiho Joe Armstronga (Perry), Joey, je jeden z účastníků párty v hotelových pokojích. Má na sobě modrou čepici a chytí Perryho, když je vyhozen ze stage. (johnson)

Reklama

Reklama