Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Přestože poslední velký konflikt ve městě (události popsané ve druhé sérii) konečně ustal a vše skončilo porážkou Gildy a zhacením jejího plánu, stále zde není klid. Bývalí členové poražené organizace se snaží najít nová zaměstnání, a tak se znenadání objevují na nečekaných místech a vypadá to, že ani její šéf Francis Scott Fitzgerald není tak úplně mrtvý, jak by většina čekala, a tedy nejspíš ještě neřekl poslední slovo. Do toho všeho se objevuje maskovaný útočník, který napadá lidi se superschopnostmi, což samozřejmě nemůže nechat Ozbrojenou detektivní agenturu (Armed Detective Agency) ani Přístavní mafii (Port Mafia) v klidu, vždyť obě organizace mají mezi sebou spoustu takto nadaných lidí. Tento neklid se šíří městem a jediný, komu dělá dobře, je tajemný Fyodor Dostoyevsky, protože tohle vše je přesně součástí jeho temných plánů... (Jeoffrey)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Hees 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tu trocha došli nápady v tejto tretej sérii a po vynikajúcej druhej tu prichádza tretia, ktorá je aspoň lepšia ako prvá. Flashbacky z minulosti sú stále veľmi dobré. A začal som mať aj radšej ženské charaktery, ktorých development sa trochu posunul. Fyodor ako záporný hrdina ma prekvapil a páčil sa mi. Potenciál dobrého anime Bungou Stray Dogs rozhodne má. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak trochu přes kopírák druhá série. Zase to začíná flashbackem a zase máme v druhé polovině nějaký ten "větší konflikt". Navíc ta první půlka mě tentokrát až tak nechytla, ale naštěstí ta druhá byla mnohem zábavnější, napínavější a nápaditější, takže dojem z třetí série hodně zachraňuje (nepsal jsem něco podobného i u filmu?) a samotný závěr (poslední díl) by u mě byl dost možná i na 5*. Takže se dá říct, že Bungo Stray Dogs ani tentokrát nezklamali a když si to dávám v hlavě dohromady, tak je to nějakých 7/10 ()

Reklama

Galerie (73)

Reklama

Reklama