Reklama

Reklama

Bungó Stray Dogs - Season 2 (2016) (série)


Hitori Ajumu (S02E13)

(epizoda)
  • Japonsko ひとりあゆむ (více)

Obsahy(1)

Bonusová epizoda k seriálům Bungó Stray Dogs (2016) a Bungó Stray Dogs 2 (2016) vyšla jako příloha 13. svazku mangy a jejím hlavním hrdinou je Doppo Kunikida, důležitý člen Ozbrojené detektivní agentury schopný zhmotňovat věci, které si zapíše do svého poznámkového sešitu.
Je ráno a perfekcionistický důsledný Kunikida, vždy věrný svým ideálům, si v kanceláři za přítomnosti ostatních členů agentury prochází svůj nabitý celodenní program rozplánovaný do poslední minuty. V životě se však dějí věci, které dodržování plánů nepřejí. Cestou na antiteroristický meeting v ústředí Vojenské policie sice Kunikida odolá pokušení vrátit se do kanceláře, kam jej přijel navštívit tvůrce jeho milovaných diářů, ale hned poté na nástupišti metra uvidí předání podezřelého kufříku malé dívce podezřelým mužem. Ráno jejich kanceláři totiž takový chystaný teroristický útok někdo ohlásil. Kunikida stačí kufřík s bombou vynést ze stanice a odhodit před detonací, díky čemuž se nikomu nic nestane, nicméně akční dívenka jej donutí, aby s ní šel teroristu hledat do tunelu metra. Tím Kunikidův dokonalý celodenní plán definitivně padá. Terorista má totiž s Kunikidou z minulosti nevyřízené účty a ve své pomstě a cíli zabít stovky lidí nenechal nic náhodě...
Ředitel Ozbrojené detektivní agentury Yukichi Fukuzawa je ten den na důležité schůzce a vyvstává otázka, kdo ze zaměstnanců je v agentuře číslo 2 a jeho zástupce, který by v případě smrti ředitele agenturu převzal... (bergenia)

(více)

Hrají

Reklama

Reklama