Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Atsushi Nakajima, mladý chlapec pronásledován tajemným tygrem, je vyhozen ze sirotčince a zůstává bez domova. Zachrání excentrického detektiva Dazaie Osamu od utonutí a společně vyšetřují původ tohoto tygra, což vede Atsushiho k připojení se k firmě nadpřirozených vyšetřovatelů zvané Ozbrojená detektivní agentura. (mikki089)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (4)

Katakimiku 

všechny recenze uživatele

Fajn anime, co mi zjevně sice nesedlo tak moc jako ostatním, ale pořád bych řekla, že je fajn. Příběhem nic převratného, postavy až na pár výjimek sympatické na docela průměrné úrovni, animace přijatelná, art style originální a lehce zapamatovatelný. Ale asi víc než fajn tomu zase v tuhle chvíli říkat nemůžu. 6/10 ()

Hees 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tu som zaváhal prvá sezóna je naozaj slabá oproti najlepšej druhej, ale nejako som to ešte prehodnotil na štyri hviezdy. S väčšinou postáv sa ešte len zoznamujeme a v prvej sérii sú skoro všetky postavy ploché a nemajú dušu a tak musíte čakať na ich vývoj. Špeciálne schopnosti sú fajn, aj animácia aj hudba všetko to je v poriadku, ale ach tie postavy proste potrebujú chvíľku, aby ste ich pochopili. Však aj najlepšie napísaná postava celého anime Dazai je v tejto prvej sérii vykreslený ako nejaký samovražedný trapko. Tým čo chcú pozerať toto anime teda odkazujem treba pozerať úplne všetko, alebo radšej nič. ()

Reklama

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Studio Bones u mě v sezóně jaro 2016 v podstatě zvítězilo. Obě jeho nová anime mě zaujala a i Concrete revolution u mě zaznamenalo známky zlepšení. Zkrátka s přibývajícími anime sériemi, které jsem viděl začínám stále více oceňovat originalitu a zatím každé dílo od Bones, s kterým jsem se setkal je svým způsobem velmi originální. Jistě, některá mají třeba podobný námět, ale většinou se diametrálně liší zpracováním a tak se mi dost složitě srovnávají. Tato originalita se navíc projevuje jak u charakterů, příběhu a také u animace. Kromě této originality má mnoho děl tohoto studia ještě jeden společný aspekt. Jsou zpravidla velmi hravé a při jejich sledování má člověk takový poměrně příjemný pocit "očekávání nečekaného" a většinou se i slušně baví. Když si to shrnu, tak stále víc začínám věřit že autoři ze studia Bones mají anime opravdu hodně rádi a s každým svým kouskem si vysloveně hrají a neustále vymýšlí nejrůznější nové věci. A mě to baví. Opravdu mám rád, když můžu sledovat něco, co mě dokáže překvapit a nemusí to být jen velké dějové zvraty, ale třeba jen zajímavý dialog zakončený nečekanou vtipnou pointou, výraz v obličeji některého z charakterů, který jsem ještě nikde jinde neviděl a podobné malé detaily, které ve mě ale budí pocit, že vlastně nevím co bude dál, nebo jak se který charakter zachová. Bungo Stray Dogs má všechny tyto zmíněné atributy a baví mě se na něj dívat, protože kam se to bude ubírat malinko tuším, ale s jistotou nevím a čeho všeho jsou schopné hlavní postavy a hlavně Dazai, který je jako charakter poměrně hodně zvláštní, se mohu jen domýšlet. Když si k tomu přihodím opravdu hodně zajímavé finále první řady, kde se objevili hned dva hodně výrazné charaktery (vůdce Přístavní mafie a vůdce Gildy) a vše nasvědčuje tomu, že se v druhé sérii dostaneme do hodně šílené války 3 velmi silných stran, tak se prostě na ty další díly těším... Velmi originální, docela vtipné, hravé a příjemné. 8/10 ()

Torako.chan 

všechny recenze uživatele

Musela jsem svoje hodnocení přehodnotit. Animace je naprosto skvělá, superschopnosti vypadají opravdu líbivě. Příběhově to taky nebylo špatné, ale přiznám se, že mě to chvilkama nudilo. Nevadí. K postavám jsem si nějak nebyla schopna vybudovat nějaký vztah. Je tu ale jedno velké OVŠEM! a zdvižený prst. Dazai.. říkám si, divný, že je tam sám (hlupaňa), protože z pár jiných anime už vím, že jedna historická osobnost znamená víc historických osobností.. Pak se objevil Mori Ougai, k mému zklamání v žádném případě takovej sympaťák jako v Meiji Tokyo Renka, no a já si říkám, že to si musím ověřit a tudíž jsem zjistila, že asi 80% postav v tomto anime jsou spisovatelé. A tím u mě stouplo o dost výš. Opět jsem se vzdělala. A proto měním ze 3* na 4* ()

Galerie (296)

Reklama

Reklama