Reklama

Reklama

Boku no Hero Academia - Season 3

(série)
Trailer 1
Japonsko, 2018, 10 h (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Kóhei Horikoši (komiks)

Scénář:

Jósuke Kuroda

Hudba:

Júki Hajaši

Hrají:

Džun'iči Suwabe, Kenta Mijake, Akio Ócuka, Aoi Júki, Nobuhiko Okamoto, Kaito Išikawa, Tošiki Masuda, Kóki Učijama, Júki Kadži, Ajane Sakura, Marina Inoue (více)
(další profese)

Epizody(25)

Obsahy(1)

Začíná nejteplejší část roku a jako všude jinde, tak i na akademii pro hrdiny nastává období velkých letních prázdnin. Midoriya si však ani během oficiálního volna nemůže dovolit tak úplně polevit ve svém tréningu. Jeho schopnost je stále ještě velmi nedokonalá a je potřeba na jejím ovládnutí intenzivně pracovat. Tím spíš, že se čím dál víc přibližuje den, kdy jeho mistr All Might nadobro ztratí svoji sílu. Od toho, aby se přiblížil svému cíli stát se velkým hrdinou, tu ale je letní tréninkový kemp, kam se chystá společně se svými spolužáky z akademie. Jenže, i když to tak možná nevypadá, zlo nikdy nespí. A tak je víc než jasné, že je pouze otázkou času, kdy opět zaútočí jejich úhlavní nepřátelé. (EMIA)

(více)

Videa (29)

Trailer 1

Recenze (11)

TomX2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá polovica tretej série bola nudná, snáď až na jeden dôležitý súboj neponúkla nič zaujímavé ani originálne a nevyhla sa veciam, ktoré mi už dosť prekážali v predošlých sériách. Druhá polovica to však dostatočne vynahradzuje, na oplátku nám predstavuje nové zaujímavé súboje a ešte viac prehlbuje vzťahy hlavných postáv, a ich schopnosti. Vo výsledku tak tretiu sériu hodnotím o niečo lepšie než tú predošlú a snáď ma nesklame ani štvrtá séria, pred ktorou si ale znovu dávam niekoľkomesačnú pauzu. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prozatím rozhodně nejlepší série z celého anime, opět s několika skvělými momenty, kterým vévodí 2 epické souboje - "All for One" vs. "One for All" (člověk se až diví co se všechno dá s Dumasovým mottem 3 mušketýru udělat...) a Midoriya vs. Bakugo. Tentokrát je to extrémně emotivní a napínavé - opravdu zajímavější než první dvě série. K tomu pár odpovědí a spousta nových otázek a zvládne se i promo na připravovaný film (OK to zase až tak cool není...). "To nejlepší co moderní shounen dokáže nabídnout" píše Toren a já souhlasím - příběhem i atmosférou to tak určitě je a protože i souboje mají šťávu, postavy jsou pořád vcelku sympatické (především hlavní postava je sérii od série snesitelnější), tak i já musím tentokrát vytáhnout z klobouku hodnocení nejvyšší. Extrémně bavilo. 8,8/10 P.S. Nyantovi bych doporučil očistec v podobě anime Black Clover, kde snadno zjistí, že Deku rozhodně není zase až tak špatný hlavní hrdina o.0 ()

Reklama

Starletka

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Upřímně jsem zvažovala jestli se do třetí řady vůbec pouštět, protože první dvě mě mě nijak extra nezaujaly, ale nakonec jsem si řekla, že zkusím aspoň pár dílů, protože to vždycky můžu dropnout. Opět se zase z plna hrdla řve a moralizuje a naprosto všechno se musí točit kolem hlavního hrdiny, protože nedej bože, aby Deku někde chyběl a nebyl ten nechytřejší/nejsilnější/nejvíc motivující ze všech, i když jeho spolužáci jsou daleko zajímavější postavy. Jinak záporáci jsou pořád trapáci a samozřejmě opět naprosto chybí jakékoliv napětí, protože když se blíží nějaká bitka, už dopředu všichni víme, že správňáci zase vyhrají a nikdo neumře. Ale můj největší problém s touto sérií zůstává Deku, na kterého jsem si vypěstovala alergii takovým způsobem, že mě vytáčí už jen když se objeví na scéně a ani nemusí nic říkat. Takže když nad tím tak přemýšlím: Drop po 4. díle (nehodnoceno) ()

FildasCZ 

všechny recenze uživatele

Po první a druhé sérii přišla rána pěstí a to 3 série. Zdlouhavé, utahané a už ne tolik vtipné a dokola opakující se scény. Je to tak, natahované, že se chystám na 4 a 5 sérii a musím si pár dílů z 3 série pustit znovu, abych vůbec věděl, jak to skončilo, protože mě to prostě nebavilo. Nechápu ten hype. Jednoznačně nejlepší byla 1 série druhá slabší, ale třetí opravdu není nejlepší. Defakto tu nevidím žádné argumenty, proč vlastně lepší je.  Jak dobře zminuje fallanga "Třetí série trochu zpomalila, hlavně kvůli velkému množství ne příliš dobrých fillerů"  a na fillery jsem doslova alergický, defakto takhle se natahoval Naruto, ale tam mi vadily až ke konci, kde to bylo neúnosné a dost postav a věcí neobjasněno, když už se dávají fillery. Příjde mi, že dost lidí zaměnilo druhou se třetí. To, co lidem se líbí tady mně ve druhé :). Asi jsem koukali každý na něco jiného. Asi sám nechápu ty 2/5 citově to ted spíš vidím na 1/5, ale to bych byl k seriálu asi nespravedlivý. A taky souhlasím, že mi některé postavy příjdou iritující a už to není taková zábava. Chybí tam to, že něco prostě jednou končí a to tady není. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První část byla naprosto geniální. Dostali jsme více záporáků, kteří měli konečně pořádný prostor se předvést. Ale hlavně tady byl epický souboj Allmighta se šéfem našich záporáků. Damn and ouch. Skvěle zpracované, nemám slov... ale pak bohužel zákonitě přicházejí na řadu slabší chvíle. Ano, narážím tím na získávání hrdinských licencí... (že by předešlý sportovní festival spolu se vstupní zkouškou téměř přes kopírák?) but whatever. I tak jsem se bavila. Bakugou vs. Midoriya mi zvedl náladu i naději. Ale ten konec - the big three is hopefully just one big joke. Uvidíme, co přinese 4. série. 9/10, protože mě druhá část lehce už nudila. Kdyby udělali jenom 12-13 dílů a mistrovsky to zakončili soubojem, tak by to byla zase skvělá podívaná, kde by nebylo třeba nic řešit. ()

Galerie (617)

Reklama

Reklama