Reklama

Reklama

Boku no Hero Academia

(seriál)
  • Japonsko 僕のヒーローアカデミア (více)
Trailer 4
Japonsko, (2016–2024), 59 h 21 min (Minutáž: 23–24 min)

Předloha:

Kóhei Horikoši (komiks)

Scénář:

Jósuke Kuroda

Hudba:

Júki Hajaši

Hrají:

Daiki Jamašita, Nobuhiko Okamoto, Aoi Júki, Džun'iči Suwabe, Tasuku Hatanaka, Akeno Watanabe, Kósuke Kuwano, Inuko Inujama, Eri Kitamura, Kóki Učijama (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(151)

Obsahy(1)

Boku no Hero Academia se odehrává ve světě, kde má 80 % populace nějakou speciální schopnost. Je to svět superhrdinů, kteří bojují proti těm, kteří své speciální schopnosti zneužívají, a proti nejrůznějším monstrům, která se občas objeví a narušují poklidné životy ostatních. Hrdinové jsou obdivováni a spousta mladých chlapců sní o tom, že jednoho dne to budou oni, kdo bude bojovat se zločinem. Izuku Midoriya je jedním z nich. Již od malička měl naprosto jasno v tom, čím chce být až vyroste, a jeho vzorem se stal jeden z největších hrdinů - statečný All Might. V cestě mladého chlapce však stojí jedna obrovská překážka. Izuku Midoriya je totiž jedním z těch zbylých 20 % populace, která žádnou speciální schopnost nemá... (Jeoffrey)

(více)

Recenze uživatele Furmi k tomuto seriálu (2)

Boku no Hero Academia (2016) 

13x13 ... priemerný shonen. Dobré boli až posledné 2 - 3 diely inak celkom nuda. Prerecyklované a už otrepané. ()

Season 2 (2017) (S02) 

25x25 ... Druhá séria sa niesla v podstate v duchu tej prvej. Až na malé odchýlky. Prišla mi byť viac detská, nudnejšia a rozťahanejšia. Nato že táto séria bola o polovicu dlhšia ako prvá bola hrozne pomalá a príbeh ide dopredu veľmi striedmo. Avšak stále sa jedná o jeden z lepších počinov ktorý sa snád do budúcna rozbehne lebo potenciál nato má veľký. ()

Reklama

Reklama