Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Paul má před svatbou s Karen a s přáteli pořádá mládenecký večírek. Vymění si klobouček ženicha s kamarádem Jimem, opije se a ráno se probudí vedle tanečnice Becky. Becky netušila, že je ženich. Karen je na cestě k Paulovi a Becky spěchá pryč bez kalhotek, které nemůžou najít. Později je Paul ukryje do nádržky na toaletě. Jim mu radí, aby Karen všechno zapřel. Je si jist, že Paul se s Becky už nikdy nesetká. Paulova eskapáda neunikne knězi Ferrisovi, který bydlí v sousedství. Když ale Paul jede do práce, narazí na Becky v budce na mýtu. Becky se objeví i na přátelském setkání obou rodin. Je totiž Kareninou sestřenicí. Paul se jí snaží vyhýbat, ale Karen je nakonec vzájemně představí. Oba dělají, že se neznají. Paulův bratr Pete vychvaluje Karen a může na ní oči nechat. Paul si s Becky chce znovu promluvit. Becky mu řekne, že brzy usnul a že mezi nimi nic nebylo. A slíbí, že nikomu nic neprozradí. Karen mezitím přijde na Beckyiny kalhotky, ale Paulovi se podaří z toho vymluvit. Na scéně se objeví Ray, bývalý partner Becky. Je policistou, má cholerickou povahu a Paula napadne. Dá mu kompromitující fotografie s Becky. Paul s Becky se vloupají k němu do bytu a odnesou si negativy. Ray narafičí do Paulova auta kokain a Paul je zadržen... (TV Prima)

(více)

Recenze (55)

POMO 

všechny recenze uživatele

A Guy Thing je mimoriadne nevtipná a nasilu komédia s mimoriadne stupídnym vyvrcholením. Scenárista ju musel písať na záchode, pri veľkých žalúdočných ťažkostiach. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nápad by možná ušel, ale zpracování, herci, všecko kolem tohoto je vesměs nepříjemné a těžko se to s radostí dokoukává do konce, protože ani vtipem tato komedie příliš nehýří, možná ze začátku, ale pak to upadá až do dna, a z toho se to už nevyhrabe ani náhodou. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Komedie se slušným tempem, ale s chybkou, že není ani trošku vtipná a dost okatě a trapně krade vtipy jiným snímkům (viz popis podezřelého aneb Johny English). Tak hloupý scénář se i v žánru kde se ledascos dá odpustit nevidí. Celkový trapný dojem mírně zlepšuje místy Jason Lee a vždy, když se objeví Julia Stiles. A to je vše nic jiného tento snímek nenabízí. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Když jsme spolu nespali, tak kde jsem chytil filcky?" To je správná otázka, kterou jsem kdysi také musel položit. Já jsem na to tehdy přišel a Paul nakonec taky. Rovněž zjistil to, zda se má spojit s tou vhodnou nebo s tou správnou. Jeho cesta k rozhodnutí byla lemována zábavou, která se mi jeví o dost lepší než napovídá zdejší hodnocení. A to proto, že Paul svou trapnou situaci celkem ustál, Karen i Becky vypadají skvěle a skvěle zatloukajícího Jima bych rozhodně bral za parťáka při krytí mých drobných společenských prohřešků. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Slabá americká komedie, na kterou se stojí podívat pouze kvůli scéně s kalhotkama a půvabu přítomných slečen. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 3/10 Hudba 5/10 Efekty 4/10/// +Julia Stiles -hroznej dabing hlavního hrdiny, pitomej scénář a našli by se další věci/// U tohoto filmu mě zaujal plakát a obsazení. Ovšem úroveň filmu je strašná. Je zde patrný křečovitý pokus z toho vytřískat co nejvíc, ale nedaří se. Nejvíce by to vystihovali slova jako trapné, pitomé, stupidní. Nejvíce je to patrné u chování postav, dialogů a různých scének z třetí pubertální. Je to škoda, herci mají rozhodně na víc./// Celkem 43%/// ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Paul mi svým nesmyslným chováním trochu připomíná Howarda z "Nejhoršího týdne mého života", byť v tomhle filmu se hlavní hrdina naštěstí nechová jako naprosté pako. Děj je předvídatelný. Pro mě zůstávají jen dvě pozitiva - optimistický náboj a Julia Stiles, která mě baví. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Paul si hodlá vzít jednu rozkošnou krásku, ale poté, co se spustí na rozlučce se svobodou s její sestřenicí, nic už nevypadá tak dobře, jako na začátku. Možná to není žádný světoborný kus, ale já se docela pobavil. Malinko mne zaráží tak nízké hodnocení celkem oddychové komedie s příjemnými herci, ačkoliv je fakt, že trapných momentů je tam dost a celkově je to hovadina vycucaná z prstu u nohy. Nemyslím si však, že by si zasloužila přímo odpad. Když to srovnám s dalšími podobnými výblitky, je to ještě dobrý průměr. 50% ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Romantické? Ani moc ne. Komedie? Možná, ale není moc vtipná. Mimořádně pitomý scénář, ve kterém nakonec zapadne i pár lepších nápadů. Z herců vypadali nezajímavě i ti, kteří mě jinde o svém talentu přesvědčili. Snad jen Julia Stiles tu bídu trošku zachraňovala. ()

bassator 

všechny recenze uživatele

Kdyby nebylo tak nesympatického hlavního "hrdiny" asi by se mi vše líbilo více. Úplně směšné situace a chování se střídají s vtipnýma a vše spěje k neodvratnému americkému závěru. Popravdě jsou mnohem, mnohem horší podobné romantické komedie, tato se skouknout vpohodě dá... - 18. 7. 2012 - 35% ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Komedie plná vyčpělých vtípků, obehraných zápletek a hrozných hereckých výkonů. Ve výčtu trapností nesmím zapomenout na záchodovou scénku, to byl fakt průser :-( ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Megatrapna komedia, ktora je vdaka svojej obrovskej miere trapnosti neznesitelna. Nenechajte sa zlakat slusnym hereckym obsadenim a rozhodne od toho dajte ruky prec. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

( POZOR !! OBSAHUJE SPOILERY !! ) "Co Paul ?? Pořád sedí na záchodě ??" - "Co já bych dala za průjem !! Naposledy jsem byla před čtrnácti dny !!" ;) Největší potíž Mužské záležitosti tkví naopak v dokonalé scénáristické zácpě Grega Glienny, která sice jasně naznačuje, že kdyby tuhle látku po něm dostal do rukou nějaký plodnější tvůrce, stejně jako se tomu stalo v případě úspěšné, alespoň tedy komerčně, komedie Fotr je lotr, která sice také neoplývá kdovíjakou originalitou či duchaplností, což však vyvažují těžké herecké kalibry typu Roberta De Nira či Bena Stillera, mohl by z dané látky vytřískat daleko víc !! Julia Stiles ani Selma Blair nepatří mezi největší hollywoodské krasavice, ačkoliv oběma herečkám neupřete jakési velmi zvláštní kouzlo, rozhodně však nepobraly zrovna dvakrát talentu, což prostě spolu s jejich scénáristicky nedotaženými charaktery činí jejich postavy silně nezajímavými, a tak si jeden říká, proč vlastně Paul Jasona Leeho, který i kdyby si dva prsty v prdeli zlomil, celý film prostě sám neutáhne, vymění svoji snoubenku za její sestřenici, byť ani v reálném životě člověk často nechápe, co chlapa k podobným rozhodnutím vede, to totiž s logikou většinou mívá jen pramálo společného !! ;) Ačkoliv při vzpomínce na Paulův čtyřprocentní tanec bychom mohli mít jasněji, ona totiž Juli Stiles už od dob svých prvních rolí připomíná spíš chlapce s jemnými rysy..;) James Brolin nedostane prostoru, a tak pobaví hlavně Lochlyn Munro coby šílený žárlivec a nepoctivý polda či Larry Miller v roli kněze, celý snímek sice casting vybavil velmi sympatickým obsazením, většinu zúčastněných však znalý divák vídá pouze v seriálech, ostatně i samotný režisér Chris Koch, který si Jasona Leeho později vybral jako představitele hlavní role v seriálu Jmenuji se Earl, příliš zkušeností mimo seriálovou tvorbu neposbíral, a tak je třeba ocenit, že i díky jeho schopnostem a vcelku podařenému soundtracku veterána Marka Mothersbaugha snímku rozhodně neupřete jakousi naivní, leč příjemnou a nenásilnou, zábavnost i svižnost, díky čemuž si možná ani neuvědomíte, že se vlastně po celou dobu ve filmu vůbec nic neděje, což by nevadilo, pokud by tu nulovou zápletku i naraci dokázali tvůrci nahradit hláškami, vtipem či gagy !! Ničeho takového se zde však nedočkáte, přes to všechno se však nestihnete nudit, a tak nakonec ta třetí hvězdička A Guy Thing unikla opravdu jen o prsa Julie Stiles !! ;) ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Další? Proč další romantická komedie, která je jen o trošičku jiná než ta předešlá? Proč? Proč? Jediné, co bylo zajímavé, byla Julia Stiles...she´s so hot :-) ()

Reklama

Reklama