Reklama

Reklama

Epizody(24)

Obsahy(1)

Shun Asanaga je mladý student se zájmem o kameny, horniny a různé krystaly. Jednoho večera, když se otec nevrátí z práce na důležitou rodinnou akci, se Shun rozhodne jej navštívit v práci. V otcově kanceláři upoutá Shunovu pozornost velmi zajímavý krystal. Když se jej dotkne, tak se stane velmi zvláštní věc a mladý Shun je náhle přenesen do světa jménem Endra. V tomto světě žije mladý princ jménem Emilio, který velmi intenzivně nesnáší svého otčíma krále Delzaina, který jej připravil dle jeho vlastních slov o vše, na čem mu kdy záleželo. Vzhledem k faktu, že je Emilio již ve věku, kdy se může stát králem, rozhodne se chopit zbraně a krále ve spánku zavraždit. Bohužel se ukáže, že Emilio není tak silný, jak si myslel, a tak jeho plán selže, což vede k jeho uvěznění. V momentě, kdy je Emilio uzamčen v cele a začíná ztrácet naději se náhle na druhé straně mříží zablýskne světlo a objeví se Shun. Tak se potkávají dva chlapci z velmi rozličných světů, kteří se však spojí, aby dosáhli svých cílů. (Jeoffrey)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Podivná fantasy variace na Cestu do středu Země, která je - dutá !?! V hlavních rolích 2 chlapci co se špičkují, z hrudi jim vylézají meče a nakonec se spojí... proti společnému nepříteli. Aby to nevypadalo tak úplně hloupě, tak se k nim přidává docela slušně nesnesitelná a opravdu hodně nesympatická slečna s podivným drakem, který nejen že působí jako vcelku děsný maskot tohohle kousku, ale je zároveň i její ultimátní zbraň a nechtějte ani vědět co ještě... Dál pak přichází vědec, který je také "strašný sympaťák" a který stejně jako většina zdejšího osazenstva jako šváb přežije skoro cokoli. Cestou potkáme zdejšího Robina Hooda, který asi jako jediný není totální a nesnesitelný retard a jeho "veselou partu" podivných existencí. Zjistíme, jak udělat politický převrat naprosto nudně a debilně a zažijeme zvraty, které by všude jinde fungovaly překvapivě, ale tady to prostě jenom neskutečně nudí. Příběh není nikterak geniální a tak se dá dost přesně odhadovat, kam to půjde a ani ty nejpřekvapivější dějové obrátky nepomohou tomu, aby to zaujalo, protože jak jsem už zmínil, to provedení je hrozné. Emoce jsou nepochopitelné a konverzace ve stylu "Sorry, zapíchnul jsem ti otce..." "To je v pohodě, stejně to byl debil, ale ty si ještě větší..." se objevují až příliš často. Z dialogů mezi hlavní dvojicí jsem měl zkrátka pocit, že koukám na něco jako Blbý a blbější (nebo, když už si jsme u filmů s Jimem Carrey, tak možná "Blb, ten druhý Blb a Dylina"), ale bohužel zdejší verze není ani trochu vtipná. K tomu si přidejte strašný oppening i ending a animaci zbytečně hýřící barvami a máte něco na co se nedá dívat. Zkrátka tady nebylo v pořádku kromě jedné postavy a původního zajímavého nápadu o duté Zemi vlastně skoro nic a já jsem sám sebe překvapil, že jsem tuhle jízdu přežil až do konce. No a za ten fakt, že jsem to dokázal dokoukat tomu nakonec dám jeden bodík, co to zachrání před odpadem, protože zase jednou připomenu, že Pupa byla horší, i když ne o moc... 1/10 ()

janovrom 

všechny recenze uživatele

Nepříjemnější postavy snad vymyslet nešly, ukřičené, hádájící se, v životě asi neslyšeli o tom, že se dá i mluivt normálním hlasem a neřvat... Bohužel zabírají na "plátně" příliš mnoho času. Inu, co se dá čekat, když se jedná o hlavní hrdiny. ()

Reklama

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Vzdáno po pátem díle. Jedno tomuhle musím uznat a to jest originálnost prostředí, které se odehrává sice v jiném světě, ale to je uvnitř Země - konkrétně kolem jádra. Na druhou stranu ale, když se člověk nad tím zamyslí, tak to zní jako hrozná hloupost, ale dejme tomu, ten svět by si to dokázal obhájit - přece jenom jde o tajemství že?. Zbytek už chválit vůbec nemůžu, příběh je naprosto o ničem, ty dva hlavní hrdinové jsou oba dva na ránu, kdy ten princ je opravdu zhýčkanej a neschopnej, kdežto ten druhej úplně netrpělivej a hloupej. Nemusím ani zmiňovat, že mě dojímalo to, jak se pořád Shun vrhal do těch soubojů s mečem, když s ním ani neumí pořádně zacházet - reálně by byl mrtvej hnedka po prvním souboji. Na druhou stranu postava Alicie a jednotlivých rebelů už byli konečně zajímavé (když nebudu zacházet do určitých negativních drobností). Obecně pak animace byla nižšího průměru a hudba nijak výjimečná. ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama