Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

"Hundred" jsou jediné zbraně, které dokáží zastavit invazi strašlivých stvoření jménem "Savage". Jedním z těch, kteří mají schopnost je používat, je i Kisaragi Hayato, který se tak stává studentem na speciální univerzitě nazvané "Little Garden". Zde se setkává s mnoha dalšími nadanými studenty a jeho spolubydlícím se stává mladý Emil Crossword, který z nějakého důvodu ví o Kisaragim víc než ostatní. Kdo je Emil ve skutečnosti a jaké je jeho tajemství? Tyto otázky vyvolávají v Kisaragim pocit nejistoty. Aby toho nebylo málo, tak se ještě v den uvítací slavnosti Kisaragi dostává do sporu s místní nejsilnější bojovnicí a "královnou" celé školy Claire Harvey... (Jeoffrey)

(více)

Recenze (6)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Hundred je stejné jako stovka anime co už jste viděli a minimálně i stovka těch, které v budoucnu uvidíte. Je to sto klišé v jednom. Je tam opravdu vše co může člověka napadnout včetně generického hrdiny, tsundere blondýny, souboje s tsundere blondýnou po pár minutách, speciální akademie, nudné speciální schopnosti, sestra s přehnanou fixací na svého bratra, přiléhavé kombinézy, boobie grab, fanservis a velké oppai, neoriginální příběh, hrdina se superschopnostmi, které ale nevíme proč má a neumí je zatím ovládat, ale díky kterým bude děsně OP, chlapec co je ve skutečnosti děvče a nikdo to samozřejmě nepozná, protože to bude "big plot twist"... Zkrátka sto věcí již stokrát viděných, to je hundred. A jestli vám někdo bude vykládat, že Hundred je název pro ty jejich schopnosti/zbraně, tak to je taky fakt... Smutné je, že když něco vidím už po sté, tak mě to prostě nemůže bavit, tady navíc není zatím ale absolutně nic nového, takže tomu ani ty své pravidelné 2* prostě nemůžu dát a na odpad to není protože jak píše kolega, není to horší (nebo stejné) jako třeba Pupa. DROP po 7 dílech a 1,5/10 ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

Nejgeneričtější ecchi odpad plný klasického klišé, "náhod", chování, kluk, co je holka; prostě to nejtupější a nejvíce omýlaný scénář, který si dokážete představit. Naprostá fanservisová trapárna. Zmuchlat, vyhodit, nikdy už nevidět. ()

SonGokussj odpad!

všechny recenze uživatele

Gakusen Toshi Asterisk meets Infinite Stratos. Oni tam snad použili úplně stejné scény. Týpek přijde do pokoje, kde se ZROVNA PŘEVLÍKÁ HOLKA KTERÁ SE PŘEVLÉKÁ ZA KLUKA a bojují spolu V ÚBORECH TĚSNĚ PŘILÉHAJÍCÍM K TĚLU. Ježiš to tu bylo tolikrát, že jim prostě stačí spojit tak 5 anime do jednoho, ze všech vzít jen to nejhorší a hle. Hundred... Jo a ještě SLOVO HUNDRED VYSLOVTE SNAD V KAŽDÉ VĚTĚ TAK 3X... Nedotýkat se tohoto ... 2EP: Předem se omlouvám, ale chci vám přiblížit, o čem ta show je tím, že sem napíšu přesný počet oslovení našeho hlavního hrdiny. Ready? Go... Hayato. Kuraragi Hayato. Kurasagi Hayato. Kurasagi kun. Hayato. Hayato. Hayato. Hayato. Hayato. Hayato. Kusaragi Hayato. Kusaragi Hayato. Hayato. Kusaragi Hayato. Hayato. Hayato. Hayato. Hayato. Hayato. Hayato. Hayato. Hayato. Hayato. Hayato. Hayato. Kusaragi Hayato. Kusaragi Hayato. Hayato. Fin. Ve 20 minutách vcelku úctyhodné. Nepočítaje čas, kdy se tam objevila jeho sestra, která mu říkala "Níísan" každou chvíli a "Hayato" nebylo asi 8 minut slyšet. Proto tedy = předchozí oslovení jsou přibližně do počtu 12 minut. Neboli to slyšíte cca 2x až 3x za minutu. Silně nedoporučuji... 2EP Drop - 5%. P.S. Horší jak Pupa to není. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Jak už tu bylo zmiňováno, tak i já jsem si vzpomněl na Infinity Stratos. Přesně stejnej přitroublej hlavní hrdina, jeden velkej harém a naprosto nemožný ecchi situace. Samozřejmě alespoň u IS to vycházelo na akci trochu lépe a mělo to alespoň nějakou hlubší zápletku, ale toho se tady nedočkáme, kdy příběh jako takovej je katastrofa. Nemusím snad ani zmiňovat ono klasické klišé, kdy si hlavní hrdina vybere vždycky takovou tu nejotravnější volbu holčiny. Kdyby Emiliu předělali nebo vyškrtli, tak by udělali mnohem lépe. Co se týká hudby, tak tam bych dal takovej lepší průměr a u animace průměr, kdy si nemůžu pomoct, ale když už někdo dělá akční animaci, kde jsou souboje a nedokáže udělat ani pohybující se rty při zpěvu, tak se to nedá nazvat jinak, než odfláklé. Proto mi Sakura a pak ještě další (nebudu spoilovat kdo) při zpěvu připadali, jako kdyby se snažili do úst chytat mouchy. ()

kirmakX6on 

všechny recenze uživatele

Nemá smysl ani na zabití času. Že je anime klišoidní, jak je tu kritizováno,..to je fakt ten nejmenší problém. Zásadní problém je, že je to - stručně řečeno - nedodělanej polotovar. Něco se začalo, začalo se to blbě a jak si to uvědomili, rychle to skončili. ()

Reklama

Reklama