Reklama

Reklama

Tanaka-kun wa icumo kedaruge

(seriál)
  • Japonsko 田中くんはいつもけだるげ (více)
Trailer

Epizody(12)

Obsahy(1)

Tanaka je mladý student, který si nade vše užívá každou chvíli odpočinku a nejraději by vůbec nic nedělal. Velmi často se stává, že spí během vyučování, rád odpočívá o přestávce ve stínu stromů a nejraději by se vůbec nehýbal, aby ušetřil co nejvíc energie. Nejlepším přítelem Tanaky je Ohta, který je jeho pravým opakem. Ohta je energický a hotový vůdce celé třídy. Jako správný kamarád se Ohta o Tanaku pravidelně stará a snaží se ho donutit alespoň k nějaké činnosti... (Jeoffrey)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (2)

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Z tohodle se mi chce spát. Ano, už tu bylo několik anime, kde si hlavní hrdina zachovává energii. Ale netočilo se to kolem toho. Vysloveně. Nyní je to jinak. Nyní je VŠE okolo jeho lenosti a spavosti. Takže ho nosí v podpaží, on pořád spí, není schopnej být dlouho postaven, za celý díl se neusmál, nedokáže udržet bedmintonovou pálku, prostě osoba, která je v normálním životě absolutně nepoužitelná. A na tomto je založen ten gag... Ne, díky. Toto opravdu nefunguje. Drop 1EP: 15% ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Tanaka je líný, Tanaka je apatický a já nějak nevím, proč zrovna tohle by mě mělo zajímat. Seriálů s hrdinou co konzervuje energii a považuje spoustu věcí za zbytečné jsem už pár viděl, ale Tanaka je docela extrém. Navíc si říkám co tam chtějí s tímhle tématem celou sérii dělat, vždyť už i ta první episoda mi přišla neuvěřitelně dlouhá a prakticky o ničem. Jistě poznali jsme Tanaku a poznali jsme Ótu, bez kterého by Tanaka asi zdechnul někde pod stromem a viděli jsme spoustu případů Tanakovi apatie a lenosti, ale jestli tohle budeme sledovat celou dobu tak nevím... No časem se přidávají i další charaktery, jejichž interakce s Tanakou ale pro mě ale nebyla nikterak extrémně zajímavá. Takže jsem při sledování tohoto kousku byl také docela apatický, nudil se a nijak extrémně si to neužil... 4/10 ()

Reklama

Galerie (46)

Reklama

Reklama