Reklama

Reklama

Epizody(13)

Magi se stal Králem sedmi moří a už jako kluk chtěl, aby se na světě žilo líp. Všechno začalo nebezpečnou kobkou. (Netflix)

Recenze (5)

Víteček 

všechny recenze uživatele

Vypadá to opravdu pěkně, ale to je tak asi vše. Příběh je slaboučký, postavy nezajímavé a je strašně to tlačí na pilu se svým poselstvím a nekonečnými deklamacemi, až to začne rychle nudit. Což je paradoxní, protože je to zároveň strašně uspěchané. ()

Herr_Karotte 

všechny recenze uživatele

Dalsi mirne zklamani roku 2016... Z niceho nic se objevi super drsnej typek z nezname vesnice uprostred niceho, kterej drti vsechny kolem sebe a serfuje na horkych gejzirech. Pak tam je par dilu, ktery jsou zajimavy i obcas vtipny, a pak z niceho nic ziska dalsi super-schopnost a vsechny porazi... Jako neni to spatny, akorat trochu moc primocary. ()

Reklama

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Začátek je dle mého lepší, než u série OVA z roku 2014. Je to více a detailněji rozpracované, kdy Sindibádovo dětství dali do celé jedné episody, místo aby o něm byla jen drobná zmínka během děje. Navíc tam přibylo i pár nových elementů (např. ten špeh), které podporují celý příběh a dávají mu větší hloubku. Také všechny ty známé tváře na začátku prvního dílu potěšily... Zkrátka abych si ušetřil další zbytečné úvahy, tak přidám jednu "velmi hlubokou" obecnou pravdu - pokud máte obsáhlejší materiál, tak mu delší zpracování může jen prospět. Animace mi přijde lepší jak v původním OVA. No a i další díly se docela povedly. Charaktery jsou sympatické, místy je tam i slušná dávka vtipu a příběh je také docela zajímavý. Takže u mě ve výsledku spokojenost. 8/10 ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

No trochu teďkon jsem zmaten a nevidím žádný smysl v onom 5-ti dílném OVA, když všech 5 dílů je tu zase znova s několika událostma navíc a ještě několika díly navrch. Ale musím uznat, že tohle se jim opravdu povedlo. Tohle má to správné dobrodružství a opět si to drží ten super vtip. Navíc se tu člověk dozví spoustu okolností, které v hlavních dvou seriálech nebyly. Animace i hudba dobrá. ()

LeitoSE 

všechny recenze uživatele

Spin-off od jedného z často prehliadaných shounenov, ktorý je prekvapivo skvelo spracovaný na pomery daného žánru. Je tu, podobne ako v pôvodnom anime, striedanie komediálnych prvkov s dejom, ktorý má rýchly spád a nikdy nenudí. Každá postava dostane svoj priestor a je ľahko obľúbiteľná. Animácia aj hudba sú lepším priemerom. Na pôvodné 5-dielne OVA sa neoplatí pozerať, pretože presne ten istý dej je spracovaný aj tu. 13/13 - 85% ()

Galerie (259)

Reklama

Reklama