Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ten bezpochyby nejvýjimečnější dům v Los Angeles patří Nicku Vanderparkovi (Jack Black, Škola rocku) nejprachatějšímu vynálezci zázračného odstraňovače psího trusu pod názvem Vapoorize. Obrovské sídlo s komplexem bowlingových drah, dobytčích ohrad, vinic a kolotočů přivádí jeho souseda Tima Dingmana (Ben Stiller, Riskni to s Polly) k šílenství. Hlavně proto, že se Tim mohl také brodit v penězích, kdyby měl také tu šanci investovat. A tak poté, co ztratí práci a jeho manželka ho nechá v bryndě, obrátí se Tim na jedinou osobu, která mu může pomoci - J-Mana (Christopher Walken, Stepfordské paničky), podivného hipíka, který má v každé situaci potrhlé nápady. Fantastická černá komedie o tom, jak dobrého člověka zkazí úspěch jeho souseda. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (124)

tron 

všechny recenze uživatele

„Budem ho volať... fekalizér!“ Zvláštna, nevydarená, veľmi slabá a v prvom rade bohužiaľ hlavne nevtipná Frat Pack komédia. Nechápem, kde sa v nej vzal režisér Rain Mana a Spáčov a prečo to natočil tak zle, ako to natočil. Závisť sama poriadne nevie, či je o odparovačoch exkrementov, mŕtvych koňoch, bezdomovcovoch (Christopher Walken!), či o susedských vzťahoch alebo o niečom úplne inom. Nefungujú tu nanešťastie ako obvyklé stávky na istotu Ben Stiller a Jack Black. ()

kleopatra odpad!

všechny recenze uživatele

"Kam se podělo to hovno?"? Do mého dvd přehrávače! A to jen proto, že jsem chtěla vidět, jak si s komedií a ještě s těmito dvěma zvířaty v hlavní roli poradil tvůrce Rain Mana a Spáčů. Pan režiser tentokrát šlápl, ale do opravdu velikého .............. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Vzácný případ toho, kdy se sejde parta talentovaných lidí a natočí něco TAK špatného, že to až nechává rozum stát. U Levinsona jsem ochotný to pochopit, protože měl své slabší chvilky a to samé se dá říct prakticky o každém, kdo se na film podílel. Ale proč si proboha talentovaní komediální herci Stiller a Black, tohoto času zažívající své nejplodnější období, vybrali k natočení zrovna Závist?! Kvůli té jedné zábavné scéně s koněm, která vykrádá Starsky & Hutch? Kvůli Christopheru Walkenovi v roli santusáka?! A nebo jim skutečně "zmizík hovna" přišel tak zábavný? Já snad ani nechci znát odpověď... ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie s podle mě velice zajímavým nápadem, ale zpracovaná fádně. Jediné, co bych vyzdvihl, je Ben a Rachel. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Keď televízia JOJ uviedla tento film pod názvom "Je to na hovno", autor prekladu si možno ani neuvedomil, že sa mu tak podarilo odpovedať nielen na otázku: "Čo ide dnes večer v telke?", ale aj "Aké to vlastne je?". Fakt, trpel som. Tak nevtipný kŕč v podaní takých hviezd sa vidí raz za dekádu. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí tohoto filmu se vůbec nedivím, že jsem o něm do inkriminovaného momentu vůbec nevěděl. Sice se v něm objeví jak Jack Black tak Ben Stiller. Krásu pak vyhání Rachel Weisz, což je herecký ansámbl pro americkou komedii vysloveně snový. Jenže to by hlavním tématem filmu nesměly být psí hovna. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $13,562,325Tržby Celosvetovo $14,581,765║ Nechutné - či že slovíčko odpad sa k tomu hodí ako vyšitý. /10%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmů, které ani Ben Stiller nedokáže zachránit. Jack Black nemá svým humorem na Bena a ten bohužel nedostává prostor. Barry Levinson na mě už působí jako dosluhující rutinér. Komediální tragédie s papírově silným obsazením. Těžké uvěřit... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Moc to nechapu. Namet jako stvorenej pro uchylackou komedii. V hlavnich rolich dve komedialni superhvezdy, ve vedlejsich pak hodne kvalitni sestava. Rezie zkusenej a kvalitni rejza, kterej ma na konte par spickovejch kousku. No a vysledek proste nefunguje. Ne, ze by to byla takova sracka, jak to podle hodnoceni vypada, jen to proste tak nejak nevyzni vtipne, i kdyz o fory rozhodne neni nouze, kolikrat taky radne uchylny. Stiller s Blackem se sice snazi, spoustu scen zachranujou a obcas pribehne na pomoc uchylackej vagus Walkena, ale ve vysledku je to jen par spickovejch scen a par pousmani a to je vse. ()

BadoXXII odpad!

všechny recenze uživatele

Od hercov a režiséra som si sľuboval naozaj zábavu. Keď som však zbadal percentuálne ohodnotenie na tejto stránke povedal som si, že je niekde chyba. Chyba tu naozaj bola a aká? Že sa to vôbec natočilo. Rovno by som na tento film zobral odstraňovač hovien, lebo film je jedno veľké hovno. Je neskutočne nevtipný, herecky a režijne nezvládnutý. Od režiséra, čo natočil geniálneho Rain Mana!!! Poriadne hovno 5% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Na poměry Blacka i Stillera to neni žádná extra zábavná komedie, nicméně i tak je to místy fakt hodně vtipný, zejména ve scénách kde je Jack Black a hraje si na boháče. Black prostě nikdy nezklame, ve filmech s nim se bavim pokaždý ()

choze 

všechny recenze uživatele

Po BANDITECH další zoufale nevtipná komedie Barry Levinsona. Námět, herci i režisér slibovali mnoho, ale výsledek nepřipomíná komedii ani vzdáleně. Pro představu jak špatné to skutečně je, vězte, že film byl po dokončení držen kvůli mizernému ohlasu u testovacího publika dva roky u ledu a po uvedení v amerických kinech (ke kterému studio svolilo díky úspěchu ŠKOLY ROCKU) propadl a v Evropě šel rovnou na video. A Jack Black se za něj na tiskovce v Cannes 2004 veřejně omluvil. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Blackův nejhorší výkon, Stillerův nejhorší výkon, vše zachraňující Christopher Walken. Film o ničem, co by stálo za řeč. Snad jen sympatická Rachel Weisz, jako vždy skvělý Walken, neurážející hudba...Zápletka, která je možná trochu originální, ale opravdu jen trochu, je srážena trapnými pokusy o vtip a špatnými herci. Co na tomto stálo čtyřicet melounů absolutně nechápu. Hrůza ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Beru to od Levinsona jen jako provokaci a nebo práci v pokocovinovém stavu.... A nebudu ten oný "s..t" hledat a rozmazávat... Ale....provokatér Walken byla postava víc než zajímavá... Zahozený námět... ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Toto bol Levinson?! WTF .. čierna bieloba tejto komédie ma priam zarazila. Pomerne vtipný nápad je totálne zle zrealizovaný a to som myslel, že každá Frat Pack komédia je dokonalá. Zasmial som sa snáď len nad potrhlými názvami vynálezov. 40%. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Neskutečné guilty pleasure, že jsem se první hodinu musel skoro celou smát. Vlastně mi to zkazil Christopher Walken, ačkoliv ho mam rád, tak už po několikáté měl tu samou roli a trošku mě to znudilo, ale jinak si za pár film hodně rád zopakuji. Neskutečné, že tohle ho*no točil Barry Levinson. :D ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Keď sa darí, tak sa darí". Pri tejto komédii sa však toho moc nepodarilo. Ben Stiller je výborný. Dobrá je aj kamera. Rachel Weisz je krásna. Scenár nezáživný. Christopher Walken za moc nestojí. No a Jack Black je úplne hrozný. Jeho nepodarené herecké kreácie v štýle Jima Carreyho sú obrovským trapasom. Vôbec svoju úlohu nezvládol. "Je to na hovno"? Skoro veru aj ano. Slabučké dve hviezdičky. ** ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie, kde se člověk občas i zasměje. Po přečtení někerých zdejších komentářů jsem měl pocit, že jsem sledoval jiný film než někteří ostatní uživatelé. Já mám komedie rád a tahle mi nepřišla, že by byla nějak špatná. Jistě, možná ten děj není reálný a v reálu by těžko někaký takový vynález, díky kterému zmizí ihned jakýkoliv trus, mohl někdo vynalézt, ale jako komedie mi to přišlo zábavné a mnohdy jsem se i zasmál. Prostě typicky průměrná komedie, která má světlejší i méně světlé momenty, ale která je dobře koukatelná a dokáže i pobavit (hlavně posledních asi 20 minut jsem se dost nasmál). Ben Stiller, Jack Black a především Christopher Walken se svých rolí zhostili asi nejlépe jak mohli a nelze jim nic moc vyčítat. Ale opravdu nemohu najít žádný mínus nebo důvod, proč tuto komedii neohodnotit průměrem. Ať si říká kdo chce co chce, já byl relativně spokojený a docela jsem se i pobavil. Takže je to za tři hvězdičky. ()

Související novinky

HBO chystá sci-fi od autora Jurského parku

HBO chystá sci-fi od autora Jurského parku

28.08.2020

Zatímco se seriálový Westworld pomalu chystá na svoji čtvrtou řadu, kabelovka HBO už si mezitím od autora knižní předlohy (a mraky dalších děl) Michaela Crichtona vyhlédla další projekt. Tentokrát se… (více)

Reklama

Reklama