Reklama

Reklama

Bez obojku

  • USA Unleashed
Trailer 2

Emma (Kate Micucci) nikdy neměla štěstí v lásce – mnohem raději tráví čas sama se svou kočkou a psem. Díky podivné astrologické souhře náhod se však její dva milující mazlíčkové promění v lidské verze sebe samých – z kočky se stane pohledný, ale tajemný Diego (Justin Chatwin), a ze psa zase rozpustilý a pomilování hodný Sam (Steve Howey). Zatímco obě zvířata soupeří o její pozornost, Emma samozřejmě nemá ani tušení, že se proměnili v muže, což vede k několika legračním “schůzkám.” Přestože Emma nemá o Diega ani Sama zájem, uvědomí si, že se musí otevřít možnosti lásky a začne vidět své přátelství se sousedem Carlem (Sean Astin) ve zcela novém světle. Moderní romantická komedie Unleashed nám dokáže, že láska je vždycky cíl, i když nám někdy musí ukázat cestu vlastní domácí mazlíčci. (Cinemax)

(více)

Recenze (18)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Hodně slušná ulítlost. V hlavní roli máme holku, která neví, co chce. Zároveň ale žije se psem a kočkou. Jeden vybouřený večer ale způsobí, že se z kočky a psa stane člověk a okamžitě začnou mladou, nadějnou nabalovat. Absurdnost nebere meze, ale milost filmu vše zachraňuje. Nakonec jsem se sice moc nesmál (myšleno až bych se za břicho popadal), ale zato se mi na film příjemně koukalo. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Strašná blbost, která ale asi má něco do sebe, podobně jako ta zajímavá ošklivka Kate Micucci v hlavní roli, která je v některých záběrech kupodivu docela hezká - a navíc rozhodně nevypadá na svůj věk (v době natáčení jí bylo 36 let). Každý, kdo má doma psa nebo kočku, se u toho může docela zasmát, i když někdy je ten humor fakt hodně debilní. Jinak dějová linka s vývojem appky mě tam dost otravovala, podobně jako mi vůbec nesednul týpek, s kterým se dá Emma nakonec dohromady (což mi bylo jasné už v momentě, kdy se ten ňouma poprvé objevil na scéně - celkově je ten film předvídatelný až hrůza) - vlastně mi je asi způsob, jakým ten film mixuje klasické romcom ingredience s crazy komikou - a ještě si "nefér" vypomáhá zásahem nadpřirozena - dost protivný, a ani mi to nepřišlo jako zas až taková sranda, takže podruhé už bych se tomu spíš vyhnul. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Kate Micucci sice není Miss World, ale je neuvěřitelně roztomilá! Když se jí domácí mazlíčci změní ve dva sexy chlápky, čekala jsem větší odvaz. Vtipy moc nefungují a popravdě jich tam ani moc není. Zhusta se to blíží trapnosti. Je to prostě americká romantická komedie, která zapadne. S postavami podle šablony - hodný chlápek od vedle, cool nejlepší kamarádka.... Potěšilo mě, že Kočičí muž si v lidském světě vedl o poznání lépe než Psí chlápek. ----- A teď už asi víte, jakému zvířeti dávám přednost :) SHRNUTÍ: Když si chcete pořídit domácího mazlíčka a nemůžete se rozhodnout mezi psem a kočkou. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komédia v ktorej sa pes a mačka jednej smoliarky (Kate Micucci) premenia do ľudskej podoby a tak sa snažia zapadnúť medzi ostatných. A popritom sledujeme ako sa tá smoliarka zbližuje s plachým kamarátom (Sean Astin). Herecké obsadenie je milé a námet snáď ponúkal príležitosť pre vtipné situácie, ale väčšina z nich je len divná a bizarná. Ani raz som sa nezasmial. Vďaka sympatickým hercom sa to raz dopozerať dá, ale ak to neuvidíte, tak o nič neprídete. 5/10. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Emma měla být farmářka, chovat koně (já mám koně, vraný koně, to jsou koně mí) a volečka (když jsem já sloužil to sedmý léto, vysloužil jsem si volečka za to). Proč? Mohl bych pak s klidným svědomím napsat jen: "ty koni, to byla ale konina" nebo "taková volovina, ty vole". Ale takhle? Co si má počít největší žijící básník s vypelichaným kocourem a uslintaným psem? Bezprostředně mě napadá jen, že život je pes. Co si budeme povídat: hledáte - ať už slušného chlapa, nebo jen ta správná slova - a nenacházíte... a to je vskutku (práce) pro kočku. 55% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nič proti komédiám tohto typu, v podstate v tom bol dokonca kus originality - akurát že žiadna poriadna pointa, ktorá by v tomto prípade naozaj prospela. Šablóna jak vyšitá, do toho klišovité situácie, nevýrazný humor, a koniec koncov len nevýrazná oddychovka, nad ktorou človek nemusel nijako extra premýšľať. A pritom vzhľadom na ústredný námet (premena mačky a psa na mužov), dával tomu slušnú šancu na úspech. Lenže... šablóna! ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Dost ulítla hlavní zápletka, související s proměnou kocoura a psa v rádoby přitažlivé muže, by mi ani nevadila, pokud by to celé nepůsobilo jako laciná romance pro naivní ošklivá káčátka. Několik scén sice docela pobaví, ale snadno předvídatelný konec a těžko skousnutelné herecké kreace protagonistů hlavních rolí neumožňují této komedii překročit hranici průměrné filmové zábavy. (40%) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ženská má psa a kočku z útulku jednou jí utečou a promění se v lidi ona je pak hledá a oni v lidské podobě ji zase nabalují .Optimálně 40 procent, ale ten konec je fakt pěkný a ta kočka taky (v lidské podobě je to nagelovaný teplouš, ale pokud se to někomu líbí proč ne). 60 procent ()

Fary 

všechny recenze uživatele

Nečekejte od toho nic oduševnělého, jen ptákovinu pro pobavení. A Kate Micucci je prostě ošklivé káčátko k sežrání. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

samozřejmě je to přitažené za vlasy ale pobavíte se.jen nesmíte myslet na to,že v reálu to tak nemůže fungovat.A vlastně všichni v sobě máme aspoň kapku ze zvířete ()

P.J.2 

všechny recenze uživatele

Naprosto neškodná, zábavná jednohubka u které nechcete přemýšlet a jen se kocháte příjemným humorem, ještě by to chtělo změnit hlavní ženskou roli protože ta slečna vypadá jako kdyby to řápla tváří do stromu. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

"Mám Vám doběhnout pro pomoc nebo mám štěkat?" Námět téhle romantické komedie je docela originální, ale pro mne asi jen na jedno zhlédnutí. ()

Gagin 

všechny recenze uživatele

Přesně mezi 2 a 3 hvězdami. Po rozpačitém začátku se to ovšem poměrně příjemně přehoupne, tak dávám nakonec ty 3. ()

Reklama

Reklama