Reklama

Reklama

The Detour

(seriál)
  • Austrálie The Detour
USA, (2016–2019), 15 h 24 min (Minutáž: 21–32 min)

Hudba:

Rob Kolar

Hrají:

Jason Jones, Natalie Zea, Ashley Gerasimovich, Liam Carroll, Daniella Pineda, Darin Cooper, Deja Dee, Taylor Kowalski, Adam Boyer, Tom Amandes, Judge Reinhold (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(42)

Recenze (2)

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě docela dostalo. První série o rodinném tripu, který není až tak dovolená. Každý díl přijde s nečím zajímavým a dost sem se bavil, hlavně člověk něco tuší podle toho co tvůrci ukazují a na konci to je úplně jinak. Líbilo se mi, že to není klasická komedie, kterých se každou sezónu vyklube spousta a že se tvůrci nebáli sprostých slov a dospělejších témat. Druhá série mi přišla slabší o proti té první a nebyla tak zábavná. Část je věnována "historii" rodiny a tak se podíváme do začátku vztahu a tak podobně. Posledních pár dílu je ale povedených a tak sem rád za prodloužení na třetí sérii, které pomohla větší sledovanost a hlavně dobré recenze. ()

Baerdeller 

všechny recenze uživatele

Táta, manžel od rodiny znenadání zruší letenky na plánovanou dovolenou a místo toho vezme svojí rodinu autem přes půl USA na lepší "dovolenou" na Floridě. Nicméně se v průběhu cesty vyskytne fůra neočekávaných skutečností a zjistíte, že ne všechno je takové, jak to na první pohled vypadá... Šílená (trochu jako Wrong mans) rodinná dovolená, která získala druhou sérii ještě před začátkem vysílání té první, přičemž je to jen dobře, protože sledovanost v průběhu první série šla ke dnu a já se na druhou sérii rád podívám. Nic světoborného, ale v té záplavě romantických komedií a teen komiksáren je podobná ztřeštěnost příjemnou změnou. 3*** EDIT: Druhá série je vyloženě trapas. Fekálních vtipů přibylo v množstvím nemalém a celkově ten crazy náboj vyprchal s výjimkou tak posledních třech epizod... Po druhé sezóně snižuji hodnocení na dvě 2**. ()

Reklama

Reklama