Reklama

Reklama

Jeb Corliss: Létající muž

  • Hongkong Flying Dagger
Hongkong, 2014, 50 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Jeb Corliss má za sebou úctyhodných 16 let zkušeností s více než tisícovkou base jump seskoků provedených ve 20 zemích světa na šesti kontinentech. Slétnul japonskou horu Fudži nebo prolétl pod rukou sochy Krista nad brazilskou metropolí Rio de Janeiro... Jeb Corliss s radostí hledí strachu do tváře. Proto se rozhodne odpovědět na poslední kousek, který skončil nehodou tím, že naplánuje nejodvážnější wingsuitový kousek všech dob – průlet uzounkým příkopem čínského horského masivu Jianglang. Corliss je legendou wingsuitu, ale ani pro něj nebude jednoduché trefit se do třísetmetrového klínu o šířce 20 metrů na vrcholu a pouhých pět metrů na dně. Je jasné, že jde o Corlissův dosud nejnáročnější kousek. Je neuvěřitelné, že se o něj pokouší jenom dva roky poté, co se mu během seskoku ze Stolové hory v Jihoafrické republice stala příšerná nehoda. Tento snímek zachycuje nehodu, následnou rehabilitaci i přípravy na nové dobrodružství. Jebův odvážný kousek nakonec živě sledovaly miliony diváků. Buďte taky u toho! Je to neskutečný adrenalinový zážitek. (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Člověk si říká, že ten Jeb musí být solidně jeblej, když tváří tvář smrti skáče jako vakoveverka do útrob nemilosrdných skal. Přesto si zaslouží můj obdiv... ()

Reklama

lardko 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem si to chtěl zkusit. Vím že si to v životě asi nezkusim , ale koukat se na to , navíc v tak dobrém dokumentu je taky dost vzrušující. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama