Reklama

Reklama

Closet Space

všechny plakáty
Krátkometrážní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2016, 3 min

Obsahy(1)

Taky byste chtěli mít doma kouzelnou skříň, která by dokázala zdvojnásobit vše, co do ní dáte? Tak hlavně dávejte velký pozor, abyste se do ní nezavřeli sami! (SOLOM.)

Recenze (28)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

David F. Sandberg a jeho stará se doma viditelně nudí a místo aby skotačili v posteli, tak vymýšlejí jeden krátkometrážní kousek za druhým. Zatímco ty hororové občas ujdou a tu a tam se mezi nimi objeví něco zajímavého, tak tenhle scifi kousek moc kvality nepobral. Nicméně bych pro podobnou skříň měl jistě slušné využití – sice bych tam necpal sebe, ale neomezený zdroj cigaret a chlastu – no to by byla paráda… ()

Psychor 

všechny recenze uživatele

Ani sám Sandberg zřejmě nevěděl, co chce tímto kraťasem vlastně povědět. Bylo jeho záměrem diváka pobavit? Či snad dokonce postrašit? Nejspíše se jedná o další sázku na metodu pokus-omyl. Něco natočím a uvidím, jak to bude na diváka působit. Udělím jednu hvězdu za snahu. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Takže ani obrázek Lottu Losten nezabil. Tentokrát ji osud postaví před skříň coby průchod mezi paralelními světy a ona se stává obětí známého přísloví "kdo chce víc, nemá nic." Kvituji, že se Lotta naučila trochu hrát. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

V souvislosti s tímto filmem mě jako komentář napadají dvě věci. "Mámo, táto, v komoře je myš," a "milion koček?" ozvalo se ze sluchátka, "no proč ne". ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Příběh o zázračné skříni. V hlavní roli opět Lotta Losten ale ukáže se i sám Sandberg. Ačkoliv není snímek moc originální, k pobavení stačí. Výhodou je, že na ploše tří minut opravdu nemá šanci nudit. I přesto si u mě víc jak dvě hvězdy nevyslouží. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Takto to dopadne, keď ženskej nestačí jeden chlap. Ak sa Sandberg rozhodne natočiť celovečernú verziu, jedného návštevníka kina má istého. Vtipné, nápadité aj strašidelné. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Jedna žena! Jeden muž! Jedna komora! Spousta namnožených věcí! A puf!!! Vcelku nápaditý kraťas, byť jsem se v závěru nejspíš lehce ztratil. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem čekala nějakou lekačku a opravdu hrozně jsem se bála. To se mi v poslední době stává jen u Sandberga, abych si skoro zakrývala oči. Každopádně sci-fi žánr mu také svědčí. On má prostě talent na tvorbu husté atmosféry. Příběh sice jednoduchý, ale vtipný. ()

Alfréda 

všechny recenze uživatele

Sandberg a jeho sága "101 způsobů, jak Lotta může zemřít v domácím prostředí a vždy zase obživnout" se mi líbí čím dál víc! Až je mi líto, že v celovečerním Lights Out ji vystřídá jiná herečka. Možná to není kost k pohledání ani nijak vynikající herečka, ale už to má svojí tradici, že Lotta umírá a neustále se vrací :) Každý příběh začíná standardní situací, nenadálým šrumem a Lottiným pohledem "What the f*ck was that?!" Sandbergova práce je ukázkový příklad jak natočit dobrý krátký horor bez peněz, herců i rekvizit- jen s tím, co máte po ruce doma. Naprosto obdivuhodná práce. ()

Natabar 

všechny recenze uživatele

Výborný kraťas s pointou na závěr. Jen jsem nechápal, proč do té skříně dávala tak hnusnou panenku místo toho, aby tam dala třeba svazek bankovek... ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Na tri minútky dobrá sranda ale nič svetoborné. To že sa na to dobre pozerá a diváka to pobaví sa však odškriepiť nedá. Sandberg to skrátka s tými bytovými priestormi vie. 65 %! ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Horor v žánroch chýba a celkom oprávnene a ako táka zmena od hororového žánru s celkom vtipným záverom to bolo obstojné. Nemusí byť každý Sandbergov film rovnaký a končiť ľakačkou. 65% ()

Sayko 

všechny recenze uživatele

Napadá mě jen jediné- what the fuuuuck? Připomíná mi to spíš nějaký youtuberský sketch, možná by bylo lepší pohrát si trochu s fps, v těch 50ti mi to nepřijde moc ideální. ()

Reklama

Reklama