Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Albert Ganz je odsouzený trestanec, kterého osvobodí jeho přítel Billy přímo ze stavby silnice. Zastřelí přitom dva dozorce a uprchnou. Následně ještě zastřelí svého komplice Henryho Wonga. Téhož dne ještě zastřelí při policejní razii v hotelu dva policisty a odzbrojí policistu Jacka Catese. Jack zuří, a když se dozví, že ve vězení sedí Ganzův bývalý parťák Reggie Hammond, neváhá a ihned se za ním vydává, aby od něj získal informaci, kde se může Ganz skrývat. Hammond mu nemůže z vězení pomoci, jedinou možností je získat pro něj propustku na 48 hodin. Reggie zavede Jacka k dalšímu bývalému parťákovi, Lutherovi, který se však brání a na Jacka střílí. Jack ho spoutá a odvede na policejní stanici. Reggie dostane nápad, jak zjistit, kde žije Billy, Ganzův parťák. Předstírá, že je policista, a poněkud svérázným způsobem získá informace o tom, kde žije Billova dívka. Ta tvrdí, že s Billym už nemá a nechce mít nic společného. Zatím tedy Jackovo a Reggieho hledání moc úspěšné není. Jediným dílčím úspěchem je, že Jack Reggieho trochu lépe snáší. Sám je málomluvný a Reggie nezavře pusu. Prozradí Jackovi, že společně s Ganzem, Billym, Lutherem a Wongem obrali drogového dealera o půl milionu dolarů. Ty peníze jsou stále v Reggieho autě v parkovacím domě. Ganz unesl Lutherovu přítelkyni, aby Luther peníze vyzvedl a přinesl mu je výměnou za její život. Luther, který byl propuštěn, peníze vyzvedne, Jack a Reggie ho sledují až do metra, kde je však spatří Ganz a Billy. Jack je pronásleduje, ale jim se podaří uniknout. Reggie se snaží dostihnout Luthera, ale ani on nemá štěstí. Jack se vrací na stanici bez Reggieho, bez peněz, bez Ganze a navíc má potíže s přítelkyní. Poněkud se mu zvedne nálada, když mu kolega, se značným zpožděním, řekne, že mu Reggie u něj nechal vzkaz. Má mu zavolat do baru. A Reggie tam skutečně na Jacka čeká. V protějším hotelu se ubytoval Luther. Podle Reggieho pátrání si objednal buzení asi na osm hodin a tak mají čas. Jenže netrvá dlouho a Luther vychází z hotelu i s penězi. Nastupuje do autobusu, který ukradli Ganz s Billym, aby vyměnil peníze za přítelkyni... (TV Prima)

(více)

Galerie (25)

Související novinky

Čeká nás nových 48 hodin?

Čeká nás nových 48 hodin?

18.08.2021

Akční komedie to v současnosti nemají lehké. Jejich místo zastoupily komiksy, a filmů jako Správní chlapi režiséra Shanea Blacka se tak v současnosti točí méně a méně. Nyní to každopádně zkusí po… (více)

Dva upíři proti apokalypse

Dva upíři proti apokalypse

30.08.2015

Nová Fantastická čtyřka se nedočkala vysokých tržeb ani pochvalných reakcí, takže to s druhým dílem nevypadá moc dobře. Michaela B. Jordana (Kronika, Creed), který si zahrál novou verzi Human Torche,… (více)

Zemřel skladatel James Horner

Zemřel skladatel James Horner

23.06.2015

V 61 letech nás opustil držitel dvou Oscarů za Titanic, hudební skladatel James Horner. Zkušený letec havaroval ve vlastním stroji, který pilotoval na severu od kalifornské Santa Barbary. Horner byl… (více)

Stallone: Méně brutality, víc srandy

Stallone: Méně brutality, víc srandy

08.04.2011

Nebojte, netýká se to dvojky Expendables, která by se měla začít natáčet na sklonku léta. Tento film chce Sly dokončit ještě předtím. V akční krimi Headshot si zahraje nájemného zabijáka z New… (více)

Reklama

Reklama