Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Inspektor Jack Cates zasahuje u benzinové pumpy, přičemž dojde k zastřelení jednoho muže a nakonec k výbuchu celé čerpací stanice. Musí se pak zodpovídat před komisí a hrozí mu vězení. Pravda může vyjít na povrch, pokud se mu podaří najít drogového bosse Eismana, a tak se okamžitě pouští do pátrání. Navštíví ve vězení Reggieho, který byl s Eismanem zapleten, a snaží se ho přesvědčit ke spolupráci. Marně. Po propuštění však Reggie usoudí, že bude rozumné spojit s Jackem síly, protože na něj čekají najatí zabijáci... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Nick Nolte + E. Murphy, toho času ešte relatívne obaja na vrchole (Nolte: 48 hodin 1, Zbožňuju trable a i. E. Murphy: Zámena + Policajti v Beverly Hills ). Čakali by ste nadupanú jazdu vtipu a akcie, nie? V skutočnosti je ďalších 48 h iba priemerným filmom stojacim na 2 hviezdach. Scenár mi prišiel jednoduchý a navyše mdlý a nenápaditý rovnako ako réžia, ktorá si robí rutinu. Niektoré scény prekvapia avšak žiadna nie je vyšperkovaná ani zapamätania hodná. Popravde, scénka kedy Jack (Nolte) vrazí Reggiemu (Murphy) mi prišla trochu od-veci rovnako tak reakcia samotného Reggieho, ktorý by ste čakali, po rokoch v base, má trochu iný slovník. Tu sa zmôže len na čosi v zmysle - to čo malo byť? Menší svár je zakrátko zažehnaný a príbeh opäť napreduje.

Celkovo nenápadité a mdlé. Ľahko pri tom zaspať. Dialógy alebo scény naťahované, často sa nič dôležité nedeje, keď odbehnete na 15 min., zistíte, že príbeh nepokročil významne. Žiadne prekvapivé zvraty, ledaže tak tipy na hlavného záporáka môžu prekvapiť. Inak slabota.

Reklama

Reklama