Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Miniséria, inšpirovaná skutočným príbehom ženy, ktorej sa podarilo v konzervatívnom Taliansku vybudovať vlastné impérium... Luisa Spagnoli bola žena, ktorá mala víziu a obchodného ducha, vďaka ktorým sa dokázala presadiť v mužskom svete obchodu a podnikania. Začínala skromne a musela prekonať mnohé ťažkosti, ktoré priniesla 1. svetová vojna i život samotný. Dokázala ich však prekonať za cenu, že svojmu snu obetovala všetko okrem lásky... (STV)

(více)

Recenze (5)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

nádherný ,hluboký příběh ženy, která žila každý jeden den na plný plyn.V dnešní době by dostala nálepku hyperaktivní?Herečce v roli Luisy věříte každé slovo ,každý pohyb.Přirozený ,zapálený žár v očích.Konec vás dostane!Takhle by odcházení dokázal zahrát málokdo.Skvělý scénář,režie,masky,kostýmy,exteriéry i interiéry.Zjistíte že nově vynalezené,vymyšlené je jen dílem náhody.Vlna z angorského králíka a i to kinder vejce.... ()

bohemia_regent 

všechny recenze uživatele

Příběh je to pěkný, vedle některých hereckých výkonů funguje velmi dobře výprava spolu s kostýmy. Ale už další filmařská profese, a to kamera, posouvá výsledek směrem k barvotisku. A když se k tomu přidají dialogy, které občas jako by vypadly z červené knihovny, a nevkusná práce s hudbou, celkové sladkobolné ladění filmu stahuje hodnocení směrem dolů ke dvěma (a to ještě slabším) hvězdičkám. -------- V titulcích filmu uvedeno: slovenský název Luisa Spagnoliová; rok výroby 2015. ()

Reklama

_Jimmy_ 

všechny recenze uživatele

Pekny a ludsky film o Luise Spagnoli, ktora ukazala ze aj zeny mozu vela dosiahnut v biznise a zanechat si ludsku tvar. Mam rad Talianske filmy lebo vlozia do nich to svoje a ked je to podla skutocnosti tak je to uz len ceresnicka na torte. ()

lev86 

všechny recenze uživatele

Taký typický taliansky životopisný film, tenotkrát výnimočný v tom, že zobrazuje osudy ženy, ktorá predbehla svoju dobu. Neviem nakoľko je film historicky verný, lebo niekedy mi pripadalo, že načo Luisa siahla, to sa premenilo na zlato, a všetky prekážky, ktoré jej boli kladené, vždy hravo zvládla... ()

kamigava13 

všechny recenze uživatele

Slibný příběh o ambiciózní Italce Luise, která založila slavné “pusinkové” pralinky a později vznikla i módní značka nesoucí její jméno. Mám slabost pro cokoliv italského a tenhle TV film mě překvapil. Je to teda spíše více o čokoládě než o módě, protože tu značku naplno rozvinul až její syn po smrti Luisy. Bavilo mě to i s SK dabingem, i když originál bych radši. Hlavní herečka ztvárnila postavu silné ženy parádně a s grácií. ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama