Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Miniséria, inšpirovaná skutočným príbehom ženy, ktorej sa podarilo v konzervatívnom Taliansku vybudovať vlastné impérium... Luisa Spagnoli bola žena, ktorá mala víziu a obchodného ducha, vďaka ktorým sa dokázala presadiť v mužskom svete obchodu a podnikania. Začínala skromne a musela prekonať mnohé ťažkosti, ktoré priniesla 1. svetová vojna i život samotný. Dokázala ich však prekonať za cenu, že svojmu snu obetovala všetko okrem lásky... (STV)

(více)

Recenze (5)

bohemia_regent 

všechny recenze uživatele

Příběh je to pěkný, vedle některých hereckých výkonů funguje velmi dobře výprava spolu s kostýmy. Ale už další filmařská profese, a to kamera, posouvá výsledek směrem k barvotisku. A když se k tomu přidají dialogy, které občas jako by vypadly z červené knihovny, a nevkusná práce s hudbou, celkové sladkobolné ladění filmu stahuje hodnocení směrem dolů ke dvěma (a to ještě slabším) hvězdičkám. -------- V titulcích filmu uvedeno: slovenský název Luisa Spagnoliová; rok výroby 2015. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

nádherný ,hluboký příběh ženy, která žila každý jeden den na plný plyn.V dnešní době by dostala nálepku hyperaktivní?Herečce v roli Luisy věříte každé slovo ,každý pohyb.Přirozený ,zapálený žár v očích.Konec vás dostane!Takhle by odcházení dokázal zahrát málokdo.Skvělý scénář,režie,masky,kostýmy,exteriéry i interiéry.Zjistíte že nově vynalezené,vymyšlené je jen dílem náhody.Vlna z angorského králíka a i to kinder vejce.... ()

_Jimmy_ 

všechny recenze uživatele

Pekny a ludsky film o Luise Spagnoli, ktora ukazala ze aj zeny mozu vela dosiahnut v biznise a zanechat si ludsku tvar. Mam rad Talianske filmy lebo vlozia do nich to svoje a ked je to podla skutocnosti tak je to uz len ceresnicka na torte. ()

kamigava13 

všechny recenze uživatele

Slibný příběh o ambiciózní Italce Luise, která založila slavné “pusinkové” pralinky a později vznikla i módní značka nesoucí její jméno. Mám slabost pro cokoliv italského a tenhle TV film mě překvapil. Je to teda spíše více o čokoládě než o módě, protože tu značku naplno rozvinul až její syn po smrti Luisy. Bavilo mě to i s SK dabingem, i když originál bych radši. Hlavní herečka ztvárnila postavu silné ženy parádně a s grácií. ()

lev86 

všechny recenze uživatele

Taký typický taliansky životopisný film, tenotkrát výnimočný v tom, že zobrazuje osudy ženy, ktorá predbehla svoju dobu. Neviem nakoľko je film historicky verný, lebo niekedy mi pripadalo, že načo Luisa siahla, to sa premenilo na zlato, a všetky prekážky, ktoré jej boli kladené, vždy hravo zvládla... ()

Reklama

Reklama