Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Proslulý archeolog Robert Burns (STEVEN SEAGAL) najde ve starověkých ruinách východní Číny vzácné artefakty. Měly by být zrestaurovány, ale čínská mafie Tong má vlastní plány. Burns zjistí, že mafie využívá cenné památky jako schránky k pašování drog do zámoří. Od té chvíle si nemůže být jistý životem. Je falešně obviněn ze smrti svého asistenta a uvězněn. Po propuštění je zapojen do vládního plánu na likvidaci mafie a stává se návnadou v nastražené pasti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (183)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za ten potetovaný hrudník spoře oděné sympatické slečny, která se tam mihla zhruba v půlce filmu. Zbytek je bohapustá pitomost bez hlavy a paty. Forma viditelně vyžraného Štefana šla dolů a už tak mizerný scénář nebylo čím vylepšit, když akční scény byly spíš k smíchu. Promiň, Štefane, ale prsama to nejde zachránit vždy. Zvláště, když to není péčko, ale béčko. 10% ()

Terter odpad!

všechny recenze uživatele

Obtloustlý (jak jinak) Steven Seagal v roli archeologa s trochu pohnutou minulostí (jak jinak) rozbíjí čínskou mafii. V tom mu pomáhá (jak jinak) krásná mladá žena. Kupodivu ale Steven není tím nejhorším na celém tomhle bijáku. Co totálně rozbíjíí tenhle film, je jeho scénář - tedy ne, že by seagalovky kdy oplývaly nějakou originalitou nebo hloubkou, ale tady je to opravdu ukázka scénaristické impotence. Pro příklad nemusím chodit daleko: když na začátku filmu Burns prchá se svou kolegyní v autě, jeden z pronásledovatelů pronese: "musíme je zastavit, než se dostanou na hranici." Během této několikaminutové "akční sekvence" ten samý padouch tuhle větu zopakuje ještě asi dvacetkrát, asi aby opravdu každý pochopil, že je musí zastavit, než se dostanou na hranice. Víc snad není třeba dodávat. ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Já to věděl, že se jednou musim dostat k těm opravdu špatnejm Seagalovkám. Bože ty souboje jsou opravdu hrozný, to střihání a to strašlivé přehánění. Kamera je taky hrozná, ani nevim jak to popsat, ale prostě se mi to nelíbí, ta sekanost, ty nájezdy, ta roztřesenost. Na to dá jen stěží koukat. Příběh sice ještě není tak úplně hroznej. Tohle je zatím nejslabší část, ale bojim se, že bude ještě hůř. 20% ()

Pajčus 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že to bude trapný film, ale že bude točený téměř bez scénáře, to mě poněkud překvapilo. Umělecká kamera a novodobé trikové záběry (kamera sledující vystřelenou kulku) mě sice potěšily, ale do filmu mi jaksi nepasovaly. Celý film je tak nějak poslepovaný z puzzle kostiček, které k sobě nepasují. To se týká jak vizuální hodnoty, tak příběhu. Objemné tělo Stevena Seagala maskováno různými podivnými obleky a zřejmě snížená schopnost pohybu nutila filmaře, aby byly při bojových scénách vidět pouze detaily jeho těla. Většinou to byly zrychlené záběry na ruce, což byla opravdu nuda. Ze začátku to vypadalo zajímavě, ale čím byl film dál ve svém průběhu, ztrácel dech. Nepočítám příběh, jeho hodnota byla nulová, mám na mysli spíš kameru a efekty. Dávám jednu hvězdičku za to, že jsem to dokoukal. :) ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Připravili ho o práci, zabili mu manželku, zapálili dům - vzali mu vše a ještě se ho pokouší opakovaně zabít. A to neměli dělat, protože si zvolili špatného člověka a probudili v něm tygra zabijáka, známého dříve jako DUCH . Typický ničím neobvyklý film Stevena Seagala, kterému dávám své 2 * za scénáristický nápad, bojové akce a za pocity, které ve mě ten děj vyvolává ( např. hláškou - kdo krade málo, skončí na dlouho ve vězení, kdo krade ve velkém, stane se králem ) !! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Sofii v Bulharsku. (rafix)

Reklama

Reklama